2777
2789
عنوان

امروز تولدمه ولی تنهاترین ادم دنیام

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 33 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بانک ها هم که معمولا پیام تبریک برای مشتری ها شون می فرستند یا اپراتورهای تلفن همراه خصوصاذهمراه اول هم تبریک نمی گن؟ 

ما از طرف شوهر بی احساستون و کلیه فامیل ها و کلیه دوستان و خانواده دو طرف هم تبریک عید و هم تولدتون را تبریک می گیم.

البته یک دلیل خیلی قانع کننده ای داره که اگه هرکسی جای شما بود همین وضع بود  چطور تا حالا متوجه نشدید؟

آخه لامصب تو اول دوم فروردین حتی تا آخر ماه اونهم تو شرایط اقتصادی فعلی تو جیب کی پول پیدا می شه گه تولد شما یا هر کس دیگه ای را تبریک بگن؟

تولدت مبارکسعی کن زندگیتو نجات بدی😍

ببخشید زندگیش خیلی هم عالیه، شوهرش هم خیلی خوبه فقط گلمنگلی بی سیاست است و همه پول های شوهرش را خرج می کنه، به نظر من ی مقدار تو هزینه های عیدتون صرفه جویی کن و بذار ۲ زار تو.جیب شوهرت بمونه آنوقت خواهی دید که همه اش خرج خودت می شه، باید سیاست داشته باشی

ببخشید زندگیش خیلی هم عالیه، شوهرش هم خیلی خوبه فقط گلمنگلی بی سیاست است و همه پول های شوهرش را خرج ...

کوروش یغمایی خدا بیامرز ی آهنگی داره به نام تنهای شب، توصیه می کنم یک هفته قبل و یک هفته بعد تولدت گوش بده و تو خونه، مهمونی ها، پیش دوستات مرتب گوش بده تا بلکه به غیرت شون بر بخوره، اگه تاثیر نداشت، خودت تولد بگیر و فامیل ها دوستات را دعوت کن، آهنگ تولد تولد را بلند تو خونه پخش گن، لباس تمیز بپوش و برقص و شاد باش

بانک ها هم که معمولا پیام تبریک برای مشتری ها شون می فرستند یا اپراتورهای تلفن همراه خصوصاذهمراه اول ...

باورت میشه من فقط یه تبریک خوب میخام از طرف همسرم، یه بغل گرم.. مگه چقدر هزینه داره اینا‌. بخدا پرتوقع نیستم دلم سرده

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
ببخشید زندگیش خیلی هم عالیه، شوهرش هم خیلی خوبه فقط گلمنگلی بی سیاست است و همه پول های شوهرش را خرج ...

نه بحث پول نیس عزیزدلم. من با یه گلدون ۱۰۰ تومنی هم به اندازه دنیا شاد میشم. این حس لعنتی که فکر کنم برای هیچکس ارزشی ندارم داره روحمو میخوره. همین

تولدت مبارک عزیزم شما برا همسرت تولد میگیری

کادو میخرم بهش تبریک میگم براش کیک میخرم روز تولدش غذای عالی میپزم و خونه رو شاد میکنم. این کاریه ک از دستم برمیاد.

جواب سوالم را در مورد بانک و همراه اول و ایرانسل ندادید.....؟

بانک تجارت فقط برام پیامک فرستاد ولی بنظرت برای تبریک اپراتور باید شاد بشم؟!