2777
2789
عنوان

بحث با شوهرم اول عیدی وعید دیدنی

567 بازدید | 18 پست

باتموم خوب بودنش ولی قضاوتم میکنه دوقلوهام چون زود به دنیااومدن دکتر گفت خیلی مراقبشون باش سرماخوردن داغون شدم از استرس تاخوب شدن حالا دیشب احساس کردم یکیشون باز ابریزش بینی داره اعصابم خراب شد گفتم هی من شوفاژ میزنم هی شمابرید خاموش کنید دمابدن خودتونو بابچه ها مقایسه میکنید قراربود بریم خونه مامانش اومدخونه شوهرم گفت چیشده گفتم استرس گرفتم باز سرمابخورن گفت کی سرماشون داد گفتم حتما من عصبی شد گفت از کجا معلوم توسرما نداده باشی بمون بالا سربچه هات که سرمانخورن منم عصبیشدم گفتم چرا دری وردی میگی گفت اره اینم بهانته برا نرفتن گفتم توازاولی که من بله بهت گفتم توهم اینو داشتی برا خوته مامانت بهانه دارم گفت پس نداری بدرک که نمیری گفتم باشه پس خودت برو بابام ومامانم پیشمون بودن هی میگفت کوتاه بیا گفتم خونمیبینی خجالت نمیکشه جلو شمابامن بحث میکنه گفت توخجالت نمیکشی جلو خانوادت باشوهرت اینجوری صحبت میکنی گفتم اخی نکه تو خیلی احترام میفهمی ولی حقیقتا تماممممممممم حرفامون از رو عصبانیت بود چون منو همسرم خوب همو میشناسیم ومیدونم چقدر همسرم ماه ومهربون وخوبه ولی از لجبازی هی بهم حرف میزدیم بهش گفتم ببین میخای من تااخرمادر بچه هات باشم یانه گفت چه ربطی داره گفتم اره یانه گفت اره گفتم پس دست از توهین کردن وقضاوت بردار بخاطر بقیه انقدر گند نزن به اعصاب وزندگیمون عصبی شد گفت داری منو تهدیدمیکنی گفتم نه تهدید نیست بخای اینجوری ادامه بدی من  پیشت نمیمونم اینم بگم من طاقت یک لحظه نبودنشوندارم عمرم رو عمرش یه ثانیه دیربیاد خونه میخام دیونه شم ولی کلا باز از عصبانیت ولجبازی گفتم خلاصه رفتیم وبرگشتیم گفتم بابت حرفم معذرت میخام گفت منمدلم نمیخاد بحث کنم بحثی ندارم ولی رفتارت باعث میشه ادم قضاوتت کنه گفتم تواگ منو میشناختی اینجوری نمیگفتی خلاصه الان دلخوریم ازهم ولی خب دلمونم نمیاد دلخوربمونیم بنظرتون چه رفتار و جمله ای بهش بگم که دیشبو بشوره ببره

فقط عادی باش.

وقتی طبیعی مث همیشه باشی خودش خوب میشه جو بینتون.

منم همینجوریم.

اگه قهر کنیم بعدش انگار هیچی.

چایی میارم فیلم میبینیم درموردش که دوتا جمله بگیم یخمون باز میشه.

بچه رو میندازم بغلش میگم برو بابارو ببوس.

دیگه خوب میشیم

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم 🥺 یه لحظه ذوق کردم اونجا که معذرت خواهی کرده برو بغلش کن همین الان

اسی معذرت خواهی کرده 

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
عزیزم 🥺 یه لحظه ذوق کردم اونجا که معذرت خواهی کرده برو بغلش کن همین الان

نه من معذرت خواهی کردم 😅درکل همیشه وقتی بحثی باشه یادگرفتیم هردومون بابت اشتباهمون معذرت خواهی کنیم 

فقط عادی باش.وقتی طبیعی مث همیشه باشی خودش خوب میشه جو بینتون.منم همینجوریم.اگه قهر کنیم بعدش انگار ...

اره دیشبم که برگشتیم شام خوردم سینی سنگین بود اومدم بلندش کنم دیدم خودش بلند کرد یکی از قلام گریه میکرد خودش اومد بهش شیرداد خابوندش ببین همسرم واقعا نمونست همیشه هردومونم بخاطر خوبیای که ازهم میبینیم اون ناراحتی رو فراموش میکنیم منم دل قهربودن ندارم دلخورش کنم عذاب وجدان میگیریم دقیقا همسرمم اینجوره 

تا نصفه خوندم

مام میریم شهرستان خونه مادرهامون همش دعوا میکنیم 

اصلا ارامش نداریم

دیشبم رفتیم خونه مامانش 

یه حرفی زد قلبم داره میسوزه

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

متخصصشون گفت واینکه چون حمامشون دادم شوفاژ زدم دوسه روزم که بارون

بچه ها امسال زیاد مریص شدن دختر منم زیاد سرماخورد

دکتر بمن میگفت برو بشین خونت تا حداقل ۷.۸ ماهگی بچه هیچ جا نرو

الانم ۱۶ماهشه باز میگه بشین خونه هیچ جا نرو ویروسه

زن و شوهر دعوا کنن بقیه هم باور کنند.چهارشنبه شب اونقدر با شوهرم بحث کردیم رفته بودیم بیرون داشتم میومدم چمدون جم کنم برم خونه مامانم😂✋رسیدیم خونه آشتی کردیم انگار نه انگار.ولی اینقدر همسرت آقاست جلو کسی باهاش بحث نکن مخصوصا خانواده خودت ذهنیت بقیه نسبت بهش خراب میشه

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃