2777
2789
عنوان

شما به چشم اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست
به نظرت چکار کنم .امامزاده میرم مسخره میکنه ادم بدی نیس ولی چی بگم

حرز رو با نمازش بده دست اون کانال دیگه باید با شوهرت بسازی و باهاش صحبت کنی بگی که تو اعتقاداتت دخالت نمیکنم توهم نکن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

مامانم میگه اسپند میرزی اسم همه رو بگو مخصوصا نزدیکات ....ماشالله شوهرم انقدر برای این و اون پز میده ...

مثلا اسم دختر عمم مریمه بگم چشم مریم کور😅

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چیزی نمیگم فقط میگم خدایا هر چی قضا و قدر و بلا هس از خومو خانواده ام دور کن من خودم زیاد اعتقاد ندا ...

مرسی عزیزم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

مامانم میگه اسپند میرزی اسم همه رو بگو مخصوصا نزدیکات ....ماشالله شوهرم انقدر برای این و اون پز میده ...

😄اهل تعریف و تمجید دیگه خصلت همینه . میگن از خوشی هاتون نگید ممکنه ی نفر بخاطر شرایط بدی که داره ی آهی بکشه بگه آه خوشبحالش چقدر خوبه که اینو داره و فلان همین آه نابود میکنه آدمو 

چشم زخم همینه به همسرت بگو زیاد تعریف نکنه 

[QUOTE=376095125]راستش بخوای اگه بزنم مسخره میکنه حوصله ندارم این رفتارش ببینم....یه بار یه ظرف خرید ...

مامانش جدیدا هر سری زنگ میزنه اخر هفته ها میگه خونه تکانی دارم عذر میخوام دعوت نمیکنم .برادرشوهرت مریضه عذر میخوام....به بهانه مختلفی دوست ندارن .شوهرم میگه اونا از قصد میگن چون دوستت ندارن ...برای همین نمخوان بری خونشون.حالا دیشب شوهرم گفت نریم....الان مشکوک شدم قضیه از چه قراره.دعوای دیروز الکی بوده که نریم خونه مادرش..‌.یا با مامانش دعوا داشته ...اکثر اوقات دعوا راه میندازه خونه مامانش نمیره که خودشو براشون لوس کنه

😄اهل تعریف و تمجید دیگه خصلت همینه . میگن از خوشی هاتون نگید ممکنه ی نفر بخاطر شرایط بدی که داره ی ...

چی بگم از دست مادرشوهرم.اخلاق شوهرم کپ اونه.مادرشوهرم یه مقدار غلیظ تر .تعریفاش خیلی غلو شده .دیروز خونه مادرش نرفتیم الکی نمیره که خووشو براشون لوس کنه.مادرشوهرم از این مدلا که اول عید  خونشون نریم زمین اسمون بهم میدوزه اخ ابرو رفت.الکی میگه با تو قهرم خونه مامان تو هم نمیاد.انگار نره اونا میگن چرا نمیاین .مامان همیشه میگه یه نفر کمتر بهتر😅

چی بگم از دست مادرشوهرم.اخلاق شوهرم کپ اونه.مادرشوهرم یه مقدار غلیظ تر .تعریفاش خیلی غلو شده .دیروز ...

نمیدونم مزدا چرا بعد ازدواج بیشتر خودشو برا خانواده لوس میکنن و مظلوم نمایی میکنن همسر منم همینه اسی 

نمیدونم مزدا چرا بعد ازدواج بیشتر خودشو برا خانواده لوس میکنن و مظلوم نمایی میکنن همسر منم همینه اسی

من احساس میکنم مادرشوهرم لوس بارشون اورده خیلی...نیان که نیان .اخرم دیشب خونه مامانش نرفتیم خیلی خجالت کشیدم.الکی گفت به خاطر تو نرفتیم