2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ماهم دعوا کردیم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

سال اول سر گوشت خوردکردنسال دوم سر ماهی و سبزه ....سر مهمون اومدن مهمون رفتن امسالم سر مسافرتهییی کا ...

اینو به خودت تلقین نکن 

امسال سالی متفاوت رو آغاز کن 

نذار دعوا بشه 

تو کوتاه بیا 

تا این مسئله تکراریه هرساله از بین بره

چون بلد نیستید با هم درست حرف بزنید ، اسم کاربریت هم فقط انرژی منفی جذب میکنه

دقیقا من می‌خوام مشکل و حل کنم ولی همسرم نمیشینه حرف بزنه فقط اخم و تخم می‌کنه و برج زهرمار میشه 

اسم کاربری من دقیقا وقتی بود ک با همسرم دعوا داشتم و تنش بود زندگیم

خستم از کوتاه اومدن و گذشت کردنولی کاش بازهم گذشت میکردم ب ستوه اومدم دگ

مدیریت رابطه اسمش گذشت کردن یا کوتاه اومدن نیست 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
تنها کاری ک نمیکنم اسفنددودکردنه هرساعت مگه میشه

اره کم اسفند کن  شیطان دور میکنه حدیثارو بخون  تا میخواد دعوا بشه سریع یک کوچلو دود کن ،دور خونه زیر فرش نم بریز و سرکه اسپره کن  دعوا کلا تموم میش

اینو به خودت تلقین نکن امسال سالی متفاوت رو آغاز کن نذار دعوا بشه تو کوتاه بیا تا این مسئله تکراریه ...

خیلی بخدا کوتاه میام ولی گاهی نمی‌کشم دگ 

همش افکار منفی داره فک می‌کنه من دشمنشم بااینکه بارها گفتم من دشمن تو نیستم زن توام تو زندگیت منم دردوغمت شادی و ناخوشیتو میبینم کسی نیست نمیدونه شرایط زندگیتو .....