2777
2789
عنوان

با چنین شوهری میشه زندگی کرد

1120 بازدید | 77 پست

حدود ۱۵ ساله دارم زندگی میکنم

ی دخترم دارم 

شوهرم از روز اول بد دل بود و من فک میکردم چون خیلی دوسم داره اینجوریم

بچه دار شدم ...

همش بهم میگفت بیرون میریم زیاد نخند . موهاتو کاملا تو بکن. گوشیمو ۲۴ ساعته می‌گشت

چندبار فهمیدم خودش چت بد با زنا کرده و عکس بد براشون فرستاده

یبارم انگار شماره داده بود ک طرف زنگیده بود بهش جلومن ک شوهرم گفت اشتباه شده

همیشه بهم میگفت خیلی ب داداش من نگاه میکنی در صورتیکه واقعا نگاش نمیکردم . بخدا اصن با داداشش صحبت نمی کنم فقط سلام . یبار بهم گفت فهمیدم وقتی چایی بردی جلوش بهش یه چیزی گفتی . بهم میگفت میفهمم میری ی گوشه میشینی ک ب داداشم دید بیشتری داشته باشی

میگفت حق نداری کسیو بیشتر از من دوس داشته باشی من یکی از خواهرامو ک تازه بیوه شده خیلی دوس داشتم میگفت اونو ک خرابه از من بیشتر دوس داری. بهش میگفت خراب و منم جوابشو میدادم و کتکم میزد و میگفت نون منو داری میخوری یا اون

دیگه بعد ده سال رفتم مشاور و گفت پارانوئید داره و جدا شو و گرنه روح و روانتو داغون میکنه

چندساله کتکم نمیزنه

خیلی باهام مهربون شده بود تا اینکه 

چندماه پیش فهمیدم ب خواهرم ک تازه جدا شده نظر داره . کتمان کردو گفت نه ولی مدارک داشتم

در نهایت یه کم ازادیمو بیشتر کرد و گفت ماشینمو بنامت میزنم جدا نشو

الان دخترم تنهاس خیلی گریه میکنه خواهر برادر میخام و ب خودکشی فک میکنه بچه ی ده ساله . اینم ی دره اخلاقش بهتر شده البته چند روز پیش (بعد رو شدن نطر داشتن ب خواهرم) باز بهم میگفت چرا انقدر ب داداشم نگاه میکنی ولی من واقعا نگاهی ب داداش نمیکردم 

همه میگن جدا شو ولی میترسم و میخوام مجدد بچه دار شم . بچم اگه یروز من نباشم خیلی بی کس و کاره . الان سر بچه ی دومم دو دلم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نکن نکن نکن بچه نیار بدبختش نکن خاهشا 

بچه چه گناهی داره

ده سال دیگ شوهرت گو..ه تر از الانه و خیالش از بودن تو راحتتر

خودتم افسرده و داغون

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم شکرت🦋

پارانویید ،خیانتکار ،دست بزن 

دیگه چجوری باید باشه که جدا شی 

اگرم نمیخوای طلاق بگیری عیب نداره بمون ولی بچه دوم واقعا خریته محضه 

تو در حق اون بچه هم ظلم میکنی 

بجاش حواست به دخترت باشه از الان مثل باباش نشه ببرش پیش روان شناس چرا تو این سن بچه باید فکر خودکشی باشه اخه

بچه نیار خودت بدبخت میکنی به بچه اولت هم بگو تک فرزندی خوبه یکم تو گوشش بخون تا باور کنه

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی