2777
2789
عنوان

با چنین شوهری میشه زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 77 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قط بگو بچه دوم میخوای چیکار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

بچه اول به پدر و مادر خوب احتیاج داره 

تمرکزت رو بذار رو درست شدن روابط خودت و شوهرت 

بچه نیار

دخترت رو مجاب کن تک فرزندی خیلی هم خوبه نصف بیشتر بچه های الان تک هستن خودکشی نداره 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
بچه ها لطفا نکوبید و دوستانه راهنمایی کنید ممنون . خودم مخم ساییده شده انقدر دارم فک میکنم

باور کن ادم هایی مثل تو رو باید کوبید و با گردن ده بار اعدام کرد وقتی شوهر پستی داری که بهت اعتمادنداره اونم با داداشت واینکه خیلی خوب میدونی به خواهدت چشم داره بچه میخوای چیکار دو روز دیگه بچه دیگتم بخاطر افسردگی شما به خودکشی فکر کنه چه میکنی 

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
بچه اول به پدر و مادر خوب احتیاج داره تمرکزت رو بذار رو درست شدن روابط خودت و شوهرت بچه نیاردخترت رو ...

رابطم با سوهرم درست نمیشه خیلی تلاش کردم. نمیتونم کاراشو فراموش کنم . اگه قراره بچه ای دیگه ای ازش نداشته باشم جدا میشم

با توجه به شرایطی که گفتی واقعا آوردن بچه ی دوم اشتباهه تا اینکه راه‌ حلی برای دخترت باشه، حقیقت اینه که دخترت از قبل آسیب دیده و تحت فشار روحیه. داشتن خواهر یا برادر شاید برای کوتاه مدت خوشحالش کنه، اما مشکلات خانوادگی همچنان باقیه و قراره بچه دوم‌‌ هم تو محیطی پر از تنش و استرس و اختلاف زندگی‌ کنه.
همسرت سابقه رفتارهای کنترل‌گرانه و سوءظن شدید (پارانوئید) داره
خیانت‌ کرده و حتی بعد از رو شدن، باز هم رفتارهای شکاکانه ادامه داره
بچه دوم کمکی بهت نمیکنه و باعث تغییر رفتارش نمیشه
وجود بچه دوم شما را وابسته‌تر میکنه و خروجت از این رابطه را سخت‌تر
اینو یادت باشه سلامت روان شما روی سلامت روان بچه تأثیر مستقیم داره. اگر شما در آرامش نباشی، بچه‌ هم تو آرامش نخواهد بود

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
رابطم با سوهرم درست نمیشه خیلی تلاش کردم. نمیتونم کاراشو فراموش کنم . اگه قراره بچه ای دیگه ای ازش ن ...

پس جدا شو 

تازه اگر به فرض بخوای بچه بیاری تا تصمیم بگیری و بیاری دخترت شده ۱۲ سالش و دیگه خواهر و برادر به دردش نمیخوره چون تو دو تا دنیای متفاوت هستن همیشه

پس از این فکرا نکن و به قول دوستان یه بچه دیگه رو بدبخت نکن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید