2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرکاری بگم انجام میدی؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

سوره عبس و سوره ضحی خوبه

ولی نمیدونم چه جوری بخونی

قبلا یه تاپیک در همین مورد خونده بودم و قشنگ توضیح داده یود الان یادم نیست متأسفانه 

فکر کنم تو گوگل هم سرچ کنی بیاری

آهان  سوره احزاب و طلاق هم شنیدم سه شب پشت سر هم بخ نی خوبه

اره

ببین من کلی میگم

این کارایی که میگم باید انجام بدی

سخته ولی اگر واقعا میخوای برگرده اول باید ارتباطت رو با خدا و بعد با خودت عالی کنی

باید رو خودت کار کنی

اینو تضمین میکنم اگر انجام بدی برمیگرده

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

هیچکاری نکن و نخواه چیزیو به هر قیمتی برگردونی

عشق اگه عشق باشه به راحتی جدایی پیش نمیاد

اینم تجربه ی من به تو

کاش وقتایی که منم مثه تو درد می کشیدم و این حرفو بهم می زدن گوش می کردم

توروخدا اصراربه برگشتنش نداشته باش من این کارو کردم به غلط کردن افتادم لابد قسمتت نیست دیگه خداروشکر ...

انگار منو توصیف کردی یعنی قشنگ ب گوه خوری افتادم ی چشمم اشک ی چشمم خون همش میگم خودم کردم خودم این زندگی نکبتیو خواستم

ببین من کلی میگماین کارایی که میگم باید انجام بدیسخته ولی اگر واقعا میخوای برگرده اول باید ارتباطت ر ...

و باید درست روشش رو انجام بدی