2777
2789

تا چند روز بعدش هم حالم بده 

این دو تا روز معمولاً برای همه خیلی خاصن 

اما برای من غمگین ترین روزامن 

مثلاً همین عید 

هیچ کاری نکردیم 

نه سفری 

نه لباس نویی 

نه خونه مرتبی 

نه میوه و آجیلی

اصلاً انگار دلمون پوسیده 

تولدم هم همینه 

هیچکس یادش نیست 

هیچ اتفاق خوبی تو اون روز نمیفته 

حتی گاهی از یاد خودمم میره 

چقدر حال دلم بده 

انقدر گریه کردم سرم داره میترکه 

درد میگرنم شروع شده 

این کاربری دومم هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم  اینقدر که گریه  کردیم به کجا رسیدیم منم زدم روفاز بیخیالی  جندم 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

الهی بگردم🥲

فقط 46 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌚💫Big goals                                                             "تیکر برای بارداری نیست"                                                          وقتی وسط دعوا دیگه ریپ نزدم بدون به این نتیجه رسیدم که    " جواب ابلهان خاموشیست"😉

بیشتر ببینید
کلمه آخرت چیه؟

جهنم که  ما میگم  به جندم 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

نمیدونم برات دلگرمی میشه یا نه 

اما باور کن منم همه اینایی که گفتیو نداشتم حتا دم عیدی یه بازار نرفتم با اینکه لباس میخام ببینم تو بازار چیا هست

یه سفره هفت سین معمولی نچیدیم 

هیچی هیچی انگار یه روز کاملا معمولی برام بود

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خوب هر کس یه غمی داره اونا رو شما نمی‌بینی شاید یکی این کارو کرده ولی جای دیگه دلش پره وغم داره 

هیچ وقت طاهر رو قضاوت نکن 

بعدم تا الان وضعت اینجور بوده تا امید نباش شاید از همین فردا وضع مالیت درست شد ودلت خوش باشه که این کارا رو هم انجام بدی

خوب هر کس یه غمی داره اونا رو شما نمی‌بینی شاید یکی این کارو کرده ولی جای دیگه دلش پره وغم داره هیچ ...

الان من درباره شخص خاصی صحبت کردم یا راجع به ظاهر زندگی دیگران ؟

از غم خودم گفتم 

این کاربری دومم هست