2777
2789
عنوان

دوروز در سال دلم کباب میشه یکی عیده یکی روز تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 26 پست

حق داری گلم

همه مشگل اقتصادی دارن

ولی تمیزی وخونه تکونی وحس وحال عید کمیش به خوده آدم بستگی داره وگاهی باچیزای کوچیک میتونی ایجادش کنی

اینقدردل مرده بودن خوب نیس

وخدایی که بشددددت کافیست❣
الان من درباره شخص خاصی صحبت کردم یا راجع به ظاهر زندگی دیگران ؟از غم خودم گفتم

خوب شما خودت رو با بقیه مقایسه می‌کنی فکر می‌کنی همه دارن میخرن میذارن گردش میکنن برای همین ناراحت شدی من برداشتم این بود برای همین گفتم اگر کسی هم تولد بگیره سفر بره خرید کنه اونم مشکلات دیگه داره که شاید شما نداری 

قصدم دلداری بود شما یا مشکل مالی داری که گفتم حل میشه وضعت خوب میشه یا افسرده هستی که گفتم دلت خوش باشه ذوق پیدا کنی برای این کارا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال. برا تولداگ میخوای برا کسی مهم باشه باید برا اون ادم وقت و هزینه صرف کنی ک بهت اهمیت بده.ماد ...

مثلاً مادر بیچارم یادش باشه هم

چه توقعی میتونم ازش داشته باشم 

حتی دلم نمیاد حرفش رو پیش بکشم 

قبلاً ها فقط چند تا دوست داشتم 

تو تولد همشون با نداری با قرون قرون جمع کردن کادو بردم کمک کردم هرکاری کردم 

نهایتش تو تولد خودم فقط یکیشون زحمت کشید یه پیام داد بهم 

همیشه من اضافی بودم💔

این کاربری دومم هست 

حق داری گلمهمه مشگل اقتصادی دارنولی تمیزی وخونه تکونی وحس وحال عید کمیش به خوده آدم بستگی داره وگاهی ...

افسردگی 

افسردگی حاد 

فقط تفاوت من و مامانم اینه که اون قرص نمیخوره من قرص میخورم 

من بعضی وقتا که صبح نیت می‌کنم برم حموم ۱۲ شب تازه می‌رسم به در حموم 

میام موهام رو شونه کنم حوصلم نمیکشه یا با شونه میکوبم تو سر خودم یا یه قیچی بر میدارم میفتم به جون موهام 

خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه 

انگار کوه گذاشتن رو شونه هام 

این کاربری دومم هست 

عزیزم به تولد و جشن  نوروز نبست هروقت دلت خوش و شاذ باشه و برای دل خودت زندگی کنی اون روز عیدته

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
آدم وقتی این روزای خاصش اینه ببین بقیه روزاش چیه 😅

خب خودت برای خودت خاص کن به امید کسی فعلا نباش تا بعد بیین چی میشه 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
افسردگی افسردگی حاد فقط تفاوت من و مامانم اینه که اون قرص نمیخوره من قرص میخورم من بعضی وقتا که صبح ...

ان شاا،،،بهتربشی گلم

ولی تاخودت نخای کسی نمیتونه کمکت کنه

به زندگیت اهمیت بده وسعی کن انرژی داشته باشی وباچیزای کوچیک براخودت دلخوشی درست کن

وخدایی که بشددددت کافیست❣
جهنم که ما میگم به جندم

جهندم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
افسردگی افسردگی حاد فقط تفاوت من و مامانم اینه که اون قرص نمیخوره من قرص میخورم من بعضی وقتا که صبح ...

سعی کن حال خودتو خوب کنی منم کوهی از غم توی دلمه حتی روانشناس هم نمیتونم برم ولی سعی میکنم حال خودمو خوب کنم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

اسی خیلی سخت گرفتی دنیارو من کلا تولدم یادم نیس همون همراه اول خدا خیرش بده تبریک میگه متا هل هستم الان تو غربتم شوهرم شیفته با بچه هام چیپس و پفک گرفتیم فیلم میبینیم نه رفتی نه آمدی اما دلم خوشه درسته اینا حقیقته که محرومی ازش اما با بولد کردن واسه خودت بدتر از دنیا عقب میمونی سعی کن دلت رو خوش کنی حتی الکی بگو بخند کن چرا گریه دنیا چرخ و فلکه میچرخه روزای خوشت قطعا میاد