2777
2789
عنوان

آهاااااااای زن داداشا و خواهر شوهرها خواهشا بیایین F1

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 53 پست

من اگه میبودم عمرا ناراحت بشم 

بلکه خودم هم براش کادو میگرفتم علاوه بر همسرم  

و اینکه من چیزی تو تاپیک اون خانوم نگفتم 

و کاملا حق با اون کاربر بود بنظرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون تاپیک 

پول خود خواهر بود نه پول برادرش ک خانمش ناراحت بشه یا نذاره

ولی در کل 

آدم باید تو این دوره همیشه خودشو جایطرف مقابل بذاره 

ببینه ناراحت ممکن بشه با کارمون یا نه البته منطقی نه از سر بچه بازی و لوس بازی و حسادت 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شوهرم خواهر نداره وگرنه من راضی ام هدیه بده همونطور که برای بچه های داداشاش کلی اسباب بازی و خو ...

پسر بودی صدات میکردم صادق.

ممنوم از صداقتت

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

من زن داداشم.و اصلاااا ناراحت نمیشم اگه همسرم بخواد یه مانتو هدیه بده ب خواهرش.من عقیدم اینه ک اهمیت دادن ب خواهر و مادر مساویه با اهمیت دادن ب همسر.از طرفیم هزینه ی یه مانتو نه منو گدا میکنه نه اون بنده خدارو پولدار

پسر بودی صدات میکردم صادق.ممنوم از صداقتت

سوده هستم ممنان😂

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
حالا انقدم مسئله ی بحرانی و سرنوشت سازی نیست که از الان بخوای تکلیفت رو در آینده باهاش روشن کنی

خوکتور معرفی نکردیاااا

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

چی بود و چی شد و چه کرد؟ دوزاریم نیوفتاد🙄

بگیر بخواب هیچی 😂

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

خواهرشوهر ندارم ولی اگه داشتم ناراحت نمی‌شدم، دلهاتونو بزرگ کنید، یکبار هزار بار نمیشه،

شاید ۱۰۰۰ نه ولی اگه ۱۰ شد چی

شوهرم اگه برای من مانتو میخره میتونه برا خواهرش هم بخره

آها اگ نخرید برای اونم نخره 😂

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

ما نیاز نیست زن داداشمون جبهه بگیره خود داداشمون اهل این کارها نیست

چندسال پیش قصد خرید ملکی را داشتم مبلغش ۵۰ میلیون بود ۵ میلیون کم‌داشتم به دادشم گفتم قرض بده چندماهه برگردونم.

جواب دادشم: سه دنگش را به نامم کن تا بهت قرض بدم

چی بود و چی شد و چه کرد؟ دوزاریم نیوفتاد🙄

از اول بخون.

از طریق فورمول های انتگرال و متافیزیک برو