2777
2789
عنوان

آهاااااااای زن داداشا و خواهر شوهرها خواهشا بیایین F1

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 53 پست
باسلامخواهرشوهرمداداشم اگر اگر اگر از زن و بچه اش اضافی اومد شاید کادویی واسه من بخره که زنداداشمم ا ...

اسکندر زمانی خواهرم

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرم اگه برای من مانتو میخره میتونه برا خواهرش هم بخره

خوبه....

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

بستگی به خواهر شوهره داره

من کلا آدمی هستم که از نظرم جواب های هوی هست

خواهرشوهرای من دوتاشون بدجنس تشریف دارن ، بخواد برای اونا بخره نمیزارم

اما دوتاشونم خوبن، حتی بخواد طلا بخره براشون مخالفت نمیکنم

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

من زنداداش هستم، بستگی به شرایط داره، اگر خواهر نیاز به کمک و حمایت برادر داشته باشه حسادت معنی نداره، ولی بعضی مردها زیاده روی میکنند در رسیدگی مالی به خواهر یا هر کدوم از اعضای خانواده شون اونم بدون دلیل و حتی بدون اینکه اونها نیاز داشته باشند و درحالیکه آقا خودش شرایط مالی معمولی داره و از همسرش مدام توقع صرفه جویی کردن داره، خب همسر هم ناراحت میشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیشتر ببینید
اگ شوهرم واسه من و زندگیم کم نزاره و اکی باشه برا خواهرش طلا بخره اصلا.

مطمئنی طلا 🤪 😅 🤦🏻‍♀️ 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

ااولا بستگی داره به شوهره دوما به اون خواهر شوهره وبرامن جفتشون ادمن و خوبن و شوهرم هر عیدی باشه عید ...

اولا بگم آیسان دختر همسایمونه...

ثانیا تشکر بابت مشارکت در تاپیکم

من خواهر شوهر نیستم ولی زن داداش هستم 

ببینید بستگی به شرایط داره اگر خواهرش توانایی خرید لباس نداره نه ناراحت نمیشم به چشم کار خیر میبینم خیلیم خوبه ولی اگر غیر این باشه بستگی به اون خواهرشوهر داره مثلا خواهرشوهر خودم با من اصلا خوب نبود از اولش و هرکاری کردم ندیدن و از اول بی احترامی کردن. به این خواهر شوهر بله هزار درصد ناراحت میشم چیزی بخره ولی اگه باهام خوب بود نه ناراحت نمیشدم تازه چیز خوبیم میدیدم براش میخریدم خودم. چون خیلیم سعی کردم مثل دوتا دوست یا خواهر باشیم باهم ولی نخواست همیشه تو رفتاراش یه کنایه یا بیمحلی بود به من. 

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید
وای این دیگ کیه. حداقل میگفت ندارمباهاش در ارتباطی؟!

در ارتباط بودیم به لطف زنش الان نه

یه بارم تو عقدشون مامانم میخواست ابگوشت درست کنه بیان اونجا بهشون گفت نون بخرید بیایید پولم به داداشم داد

نمیدونید چه دعوایی درست کرد زندادشم که چرا ما باید نون بخریم

تاکید میکنم پولم خود مامانم دادن بهش موقع رفتن

عجب آدم فرصت طلبیآخرش چیکار کردی؟

نخریدیم رفتم یه جای دیگه زمین اندازه پولمون خریدیم 

اولی خونه بود میخریدیم راحتتر بود دیگه برای زمین مجبور شدیم چتدسالی بسازیم تا بتونیم توش زندگی کنیم