2777
2789
عنوان

درحق ی پسربدی کردم یعنی دلشو شکستم بعد ازاون حال دلم داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 63 پست
نمی تونم واقعا🚶🏻‍♀️💔 این ک باهاش سرد باشم اما باشمو ب رفتن ترجیح میدم نمیدونم چرا ولی اخر سر اینج ...

راستش کارت مسخرست .

خب چه کاریه...

خودت اذیت میشی اونم اذیت میکنی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای خدا منم همینطور خیلی‌دلم میخادبرم سراغش ازش حلالیت بگیرم

اگه کات کردی برو 

من ک باهاش فعلا غریبم کات نکردم ک حلالیت بگیرم... خوبم نشدم ک شرایط موجود توضیح بدم... فقط انقدر حال خودم بد بود ک برای بد نکردن حالش کم کم ازش دور شدم🚶🏻‍♀️💔 با اینک جونش ب جونم وصل بود🥲 من اما باهاش سرد شدم 

همیشه میگم خدایا این بچه چ گناهی کرده بود ک این موقع خورد ب پست من 

منم نمیدونم حقیقتا چیکار کنم؟ 🥲🥲🥲💔

راستش کارت مسخرست .خب چه کاریه...خودت اذیت میشی اونم اذیت میکنی

میدونم مسخرس خیلیم مسخرس ولی واقعا نمیشه

من ک باهاش فعلا غریبم کات نکردم ک حلالیت بگیرم... خوبم نشدم ک شرایط موجود توضیح بدم... فقط انقدر حال خودم بد بود ک برای بد نکردن حالش کم کم ازش دور شدم🚶🏻‍♀️💔 با اینک جونش ب جونم وصل بود🥲 من اما باهاش سرد شدم 

همیشه میگم خدایا این بچه چ گناهی کرده بود ک این موقع خورد ب پست من 

منم نمیدونم حقیقتا چیکار کنم؟ 🥲🥲💔

میدونم مسخرس خیلیم مسخرس ولی واقعا نمیشهمن ک باهاش فعلا غریبم کات نکردم ک حلالیت بگیرم... خوبم نشدم ...

داری لقمه رو دور سرت میچرخونی .

منطقی ترین راه ممکن اینه که رک و‌ پوست کنده شرایطتو توضیح بدی و بگی به فلان دلایل نمیتونم رابطمونو ادامه بدم .

اینطوری هیچکدومتون اذیت نمیشید

البته چندماه اول سخته بعدش عادت میکنید

راستی اگر شرایطت قابل حله...الکی کات نکن .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
داری لقمه رو دور سرت میچرخونی .منطقی ترین راه ممکن اینه که رک و‌ پوست کنده شرایطتو توضیح بدی و بگی ب ...

شرایطم اگ قابل توضیح بود توضیح میدادم واقعا چرا این کارو نکنم 

ولی متاسفانه نیست  

و البته رابطه ای نبود بنظرم خودم ولی اون ب من وابسته شدم بود و منم در قبال این حسی ک بهم داشت احساس مسولیت میکردم.... لانگ هم بودیم... فقط یه بار از دور دیده بودمش ولی اون منو ندیده بود.... الان سر همون اصلا پا تو کوچه هم نمیذارم🥲💔

ازشون حلالیت بگیرید تا دیر نشده

نمیدونم چرا این تاپیک رو الان دارم میبینم 

دیشب فکر میکردم باید ی طریقی از کسی که قبلا منو دوست داشت حلالیت بگیرم

ایشون ازدواج کردن ی پسر دارن منم ازدواج کردم الان حاملم 

تا یه اتفاق بدی در زندگیم میفته میگم نکنه دل اونو شکستم بخاطر اون بود...

البته ایشون هم کم مقصر نبود و همش تقصیر من نبود ولی ی چیزی ته دلم میگه من هم باید از ایشون حلالیت بگیرم ولی نمیدونم چطوری اصن واکنش ایشون چی خواهد بود نکنه برام بد بشه

خداروشکر از زندگیم خیلی راضیم ولی میگم کاش زمان برمیگشت عقب با ایشون این کارارو نمیکردم

ازشون حلالیت بگیرید تا دیر نشدهنمیدونم چرا این تاپیک رو الان دارم میبینم دیشب فکر میکردم باید ی طریق ...

میشه پست هامو تو این تاپیک بخونی راهنماییم کنی 🚶🏻‍♀️ 

من بد بخت خیر سرم کنکوریم هستم🥲🚶🏻‍♀️

شرایطم اگ قابل توضیح بود توضیح میدادم واقعا چرا این کارو نکنم ولی متاسفانه نیست و البته رابطه ای نب ...

امیدوارم هر چی به صلاحتونه براتون پیش بیاد

عاقلانه عمل کن❤️

بیشتر ببینید
تو هم ب مشکل میخوری احساس میکنی کاری ک با اون کردی گرفتت اره؟؟ 🥲🚶🏻‍♀️

بله 

بزرگترین کارمام هم این بود که ی بیماری گرفتم که هیچ وقت فک نمیکردم این بیماری برای من اتفاق بیفته

الان حالم خیلی خوبه قرص میخورم و ان شاء الله تا چند سال دیگه بیماریم کامل حل میشه 

ولی اینم بگم ایشون هم کم منو ناراحت نکردن