2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

ببین الان که اینجایی یا زن داداشی یا خواهر شوهر غیر از این نداریم (حالت خاص بکنار) اول خودتو معرفی کن سپس صادقانه جواب بده. خب؟

اگر کسی از شما شوهرش واس خواهرش مانتو بخره مخالفت میکنید؟

یک: اگر آره چرا وقتی داداشت میخواد واست مانتو بخره زن داداشت نزاره میای اینجا گله میکنی؟

دو: اگر نه چرا وقتی خانومی تاپیک زد " داداشم میخواست واسم مانتو بخره زن داداشم نزاشت " به زن دادشش توپیدین؟

خودتون باشین از دست خودتون چیکار میکنین؟ بگین ما تکلیف خودمون رو واس آینده بدونیم.

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

والا شوهرم خواهر نداره وگرنه من راضی ام هدیه بده همونطور که برای بچه های داداشاش کلی اسباب بازی و خوراکی میخره هر وقت بریم شمال 

از اونور عروس ما آدم خوبیه شاید قرار باشه چیزی برام بخره داداشم یکم حسودی کنه ولی فک نکنم مانع بشه ولی شعور داداشم عیچوقت نمیرسه و نرسیده که کادو بده

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خواهرشوهر ندارم ولی اگه داشتم ناراحت نمی‌شدم، دلهاتونو بزرگ کنید، یکبار هزار بار نمیشه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

باسلام

خواهرشوهرم

داداشم اگر اگر اگر از زن و بچه اش اضافی اومد شاید کادویی واسه من بخره که زنداداشمم استقبال میکنه

منم اگر ازدواج کنم اگر شوهرم نیازای من رو رفع داره اشکالی نمیبینم واسه خانواده خودشم خرج کنه

میشه 

ااولا بستگی داره به شوهره دوما به اون خواهر شوهره 

وبرامن جفتشون ادمن و خوبن و شوهرم هر عیدی باشه عیدی میده و من مخالفتی ندارم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر❣️✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

والا شوهرم خواهر نداره وگرنه من راضی ام هدیه بده همونطور که برای بچه های داداشاش کلی اسباب بازی و خو ...

😂

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏