2777
2789

منکه تو اون سن یواشکی میخوردم واقعا سخت بود 

عقل درست حسابی ام نداشتم خدا ببخشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من بودم نمیذاشتم بگیره هزار تا آسیب داره بگیره که چی بشه؟چهار تا فسیل بیان بگن آفرین؟

نظر شمارو نخواستن که گفتن کسایی که روزه اولی دارن
طبق نظر ماها و البته علم هم روزه مفیده عزیزم

بله با توجه به پست اولتون انتظار همچین برخوردی میرفت . خدا کمکتون کنه❤

خدا شما رو هدایت که که بچه ۹ ساله رو وادار میکنین روزه بگیره.کی میخواین بفهمین اجبار نتیجه عکس میده؟حالا اونش بماند بچه هزار جور مشکل معده و کلیه میگیره!

مغز های کوچک زنگ زده!دیگه هم ریپ نکن که حالم بهم میخوره

خدا شما رو هدایت که که بچه ۹ ساله رو وادار میکنین روزه بگیره.کی میخواین بفهمین اجبار نتیجه عکس میده؟ ...

ما کسی رو مجبور نکردیم که روزه بگیره چرا از خودت حرف در میاری .. بچه هامون خودشون دوست دارن بگیرن
بعدشم شما با این سواد پایینت نمیخواد نظر بدی هنوز نمیدونی روزه برا بدن مفیده . جای پاچه ی مسلمونا رو گرفتن برو یکم تحقیق کن که ضایع نشی حداقل برای سواد خودتم خوبه فقط فضولی تو کار این و اون خوب نیست عزیزم
مغز زنگ زدم شمایی که سرت تو مردمه
ما که به دستورات خدا و پیامبرش عمل میکنیم راضی ام هستیم شما فشار بخور . روزتون خوشش❤