2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد ناخن بکارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 121 پست
چقددد منیببین من فقط نظر خودمو میگم بازم خودت صلاح میدونیمن میکارم همه ی واجبات دینیم هم سرجاشهچون ب ...

خدا اینهمه تو قرآن راجع به عذاب جهنم هم گفته...

نمیشه آدم گناه کنه و بگه خدا بخشنده است.

زندگی پس از زندگی رو ببین اصلا تو جهنم خدا عذابی نمیکنه گناه های خود آدم تبدیل به آتش و عذاب میشن و انسان رو عذاب میدن؛

شما که اینقدر خوبی وقتی میدونی کاشت مانع وضو و غسل و طهارت هست و انسانی که طهارت نداره حتی بمیره غسل میت اش دچار مشکل میشه و کل نماز و روزه هاش مشکل داره...

چرا ادامه میدی...

شیطان کارش اینه گناه رو برای انسان زینت بده تا انسان منحرف بشه از مسیر صحیح 

یا أیها الّذین آمنوا لا‌تتّبعوا خُطُوات الشّیطان و من یتّبع خُطُوات الشّیطان فانّه یأمر بالفحشاء و المنکر؛ ای مؤمنان! از گامهای شیطان پیروی نکنید و هر که از گامهای شیطان پیروی کند، (بداند) که او به زشتی و ناپسندی وا‌می‌دارد».

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

کاش یه کم مهربونم تر راهنمایی کنیم

عزیزم آدم با این سن و سال توی زمونه ای که همه چی برای آگاهی براش فراهمه و جاهل نیست از همه چی خبر داره و میدونه درست و غلط چیه ولی همچنان کارخودشو میکنه نیاز به راهنمایی نداره.

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا براشون تا زمانی خوبه که خلاف علاقشون حرفی نزنه

ماشالله با دین و ایمونای واقعی چجوی قضاوت میکنن😂

مطمئنی خدا تا زمانی برام خوبه که خلاف علاقم نباشه؟

منم علاقه دارم مدرن ازدواج کنم ولی چون میدونم رابطه با نامحرم گناهه با کسی رابطه ندارم و ...

مواظب حرفاتون باشین 

میشه 

منم با حرفت خیلی‌موافقم‌ولی اینقد ک تو گوش آدم میخونن ک نه طرز فکرم عوض شده و مدام حس گناه دارم همش ...

اونا راست میگن

زندگی پس از زندگی رو ببین

هر کسی تو این دنیا ممکنه گناهانی داشته باشه مثلا یکی تو حجاب یکی غیبت کردن یکی دزدی کردن 

اون دنیا گناهانش تبدیل به عذاب طولانی میشن و اونقدر عذاب میبینه تا روح اش پاک بشه و بعد می‌ره تو بهشت...

خیلی ها رو انسان اون دنیا از آشنایان و اطرافیان میبینه که هیچ گناهی نداشتن و حجاب و نماز و روزه و گفتار شون همه درست بوده و یکراست به بهشت رفتن

برای همین به قیامت میگن یوم الحسرت چون اونجا آدم حسرت از خودش بهتر رو میخوره و حسرت اینکه چرا گناه کرده در این دنیا

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

لامصب مژه از این رو به اون رو میشه آدم

مژه رو میشه چسبشو خرید با مژه ریسه ای خودت ده دیقه ای قبل مهمونی ای جایی بذار اومدی بکن یکم وازلین بمال به مژه هات بعدم بشور من اینکارو میکنم برای مژه

بالا بری پایین بیای نماز و روزه قبول نیست و مطمئن باش با این حرف ها که حالا چیزی نیست درست نمیشه

این هایی که دارن دلداری و توجیه میارن اون دنیا نیستن پیشت که پشتت در بیان

تو قرآن داریم که تقلید بدون دلیل از دلایلی هست که اون دنیا میارن و خدا رد میکنه که ما برای شما حجت رو تمام کردیم

جای شما باشم ریسک نمیکنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

شیطان یک لحظه جهنمی شد 

اونم اون موقع بود که گفت دلم نمیخواد به ادم سجده کنم 

یعنی تمام عبادات و اعمالش برای خدا نبوده برای دل خودش بوده.

یعنی اخلاص نداشته.

مدام هم تکرار میکرد نه عبادت همانطور که خودم میخوام.

الانم مد شده میگن هرطور دلت میگه انجام بده 

هرطور دلت میخواد بخون.

انگار نه انگار که این اعمال ما در اصل برای خداست‌.

هرچیزی که برای دل خودمان شد و خدا نادیده گرفته شد 

فایده نداره

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
من تا حالا نذاشتم توی روحیم تاثیر مثبت داره ناخن چیه من حالم بهم میخوره

درود بر شما

آدم یاد ناخن های شیاطین و هیولاها تو برنامه کودک ها میفته

حالا مثلا کاشت واجبهمنم ناخنام میشکنن ولی خدا برام مهمتره

درود بر شما 

کاشت هم یه مدت مد میشه و بعد از مد نیفته

تازه کاشت هم چسبش باعث مشکلات تنفسی میشه هم بسیار زیاد باعث قارچ ناخن میشه

زیبایی هم نداره آدم وحشت می‌کنه خانمها که کاشت دارن رو میبینه

عزیزم آدم با این سن و سال توی زمونه ای که همه چی برای آگاهی براش فراهمه و جاهل نیست از همه چی خبر دا ...

خب پس وقتی اینارو میدونی به شما چه ربطی داره که ریپلای میکنی؟

اعمال من واسه شما ثبت میشه؟

متاسفم واستون

روزی هزارتا دل میشکنن بعد دلشون به این خوشه کاشت ندارن اعمالشون قبوله😂

میشه