2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد ناخن بکارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 121 پست
چقددد منیببین من فقط نظر خودمو میگم بازم خودت صلاح میدونیمن میکارم همه ی واجبات دینیم هم سرجاشهچون ب ...

منم با حرفت خیلی‌موافقم‌ولی اینقد ک تو گوش آدم میخونن ک نه طرز فکرم عوض شده و مدام حس گناه دارم 

همش میگم ن مهم دلمه من حجابم کامل نیس ولی از تههههه قلبم به خدا ایمان دارم عین یه رفیق واقعی دستمو گرفته و ناامیدش نکردم ولی یه عده میگن نه اینجوری قبول نیس خودتو گول نزن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واااقن من مژه هام ریزه بدون ریمل صورتم بی روح میشه حتا بدون آرایش ریمل میزنم انگار. آرایش کامل دارم ...

خوب فقط ریمل بزن موقع وضو و غسل هم ریمل ات رو پاک کن.

خیلی آسیب جسمی داره چسب کاشت یکسری مواد شیمیایی داره تو اینترنت جستجو کن بسیار مضر هست برای تنفس انسان.

اصلا سمتش نرو یک مدت مد میشه و بعدش هم از مد میفته

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

عجب مهم اینه که خدا هر دستوری داده ما باید انجام بدیمخدا مهربونه ولی یه قانونایی داره گلم چرا بدعت م ...

خدا براشون تا زمانی خوبه که خلاف علاقشون حرفی نزنه

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

چقددد منیببین من فقط نظر خودمو میگم بازم خودت صلاح میدونیمن میکارم همه ی واجبات دینیم هم سرجاشهچون ب ...

عبادات و اجرای احکام باید برای خدا باشه 

شما برای دل خودت انجام میدی!!

راز قبولی اخلاص هست .

اخلاص هم یعنی همانطور و همان مدلی که خود خدا حکم فرموده ان.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
منم با حرفت خیلی‌موافقم‌ولی اینقد ک تو گوش آدم میخونن ک نه طرز فکرم عوض شده و مدام حس گناه دارم همش ...

گلم اگه خدا رو از ته دلت دوست داری باید هر کاری که گفته انجام بدید .شاید با موی من کسی تحریک نشه ولی چون خدا گفته نامحرم نباید ببینه من باید به حرفش گوش بدم

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید

کاری به بقیه و اعتقادات ندارم ولی واقعا  اینکه یه تیکه پلاستیک ادما میذارن رو ناخن طبیعی خودشون که خدا براشون افریده رو درک نمیکنم اونایی که ناخن ندارن برای جنبه درمانی میذارن اوکیه ولی کسایی که خدا بهشون ناخن داده چرا باید یه تیکه پلاستیک بذارن روش نمیفهمم

من اعتقادات خاص خودم رو دارم عزیزم

عزیزم داری راه رو اشتباه میری گلم 

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید

اسی اگه خیلی دوست داری وقت پریودی که وضو نمیگیری خودت یه مژه مصنوعی بچسبون بزار یه هفته بمونه من امشب شوهرم چسبوند برام تا یه هفته همه مهمونی هام و باهاش میرم بعد هم برمیدارم 

من اعتقادات خاص خودم رو دارم عزیزم

آنکس که نداند و نخواهد که بداند

در جهل مرکب ابد والدهر بماند

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

آنکس که نداند و نخواهد که بدانددر جهل مرکب ابد والدهر بماند

کاش یه کم مهربونم تر راهنمایی کنیم

بیشتر ببینید
منم با حرفت خیلی‌موافقم‌ولی اینقد ک تو گوش آدم میخونن ک نه طرز فکرم عوض شده و مدام حس گناه دارم همش ...

ببین عزیزم لطفا حرفای من رو نادیده بگیر نمیخوام بخاطر حرف من دچار اشتباه بشی

ببین دلت چجوری راضیه همون کارو بکن

2 تا محلول هیدرودرم یکیشون محرک رشد یکیشون تقویت کننده بگیر خیلی تعریفشو میکنن ان شاءالله بلند میشه ناخنات

میشه