خیلی رو روحیم تاثیر میزاره نمیدونم چیکار کنم ناخنای خودمم میشکنه و رشد نمیکنه هرکاری میکنم اصن اعتماد بنفسم گرفته شده حالا برای تنوع خوبه ولی...حتا مژه هامم خیلی ریزه و میریزه دلم میخواد مژه هم بکارم ولی نمیشه هوف
چقددد منیببین من فقط نظر خودمو میگم بازم خودت صلاح میدونیمن میکارم همه ی واجبات دینیم هم سرجاشهچون ب ...
منم با حرفت خیلیموافقمولی اینقد ک تو گوش آدم میخونن ک نه طرز فکرم عوض شده و مدام حس گناه دارم
همش میگم ن مهم دلمه من حجابم کامل نیس ولی از تههههه قلبم به خدا ایمان دارم عین یه رفیق واقعی دستمو گرفته و ناامیدش نکردم ولی یه عده میگن نه اینجوری قبول نیس خودتو گول نزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم با حرفت خیلیموافقمولی اینقد ک تو گوش آدم میخونن ک نه طرز فکرم عوض شده و مدام حس گناه دارم همش ...
گلم اگه خدا رو از ته دلت دوست داری باید هر کاری که گفته انجام بدید .شاید با موی من کسی تحریک نشه ولی چون خدا گفته نامحرم نباید ببینه من باید به حرفش گوش بدم
خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏
کاری به بقیه و اعتقادات ندارم ولی واقعا اینکه یه تیکه پلاستیک ادما میذارن رو ناخن طبیعی خودشون که خدا براشون افریده رو درک نمیکنم اونایی که ناخن ندارن برای جنبه درمانی میذارن اوکیه ولی کسایی که خدا بهشون ناخن داده چرا باید یه تیکه پلاستیک بذارن روش نمیفهمم
خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏
اسی اگه خیلی دوست داری وقت پریودی که وضو نمیگیری خودت یه مژه مصنوعی بچسبون بزار یه هفته بمونه من امشب شوهرم چسبوند برام تا یه هفته همه مهمونی هام و باهاش میرم بعد هم برمیدارم
آنکس که نداند و نخواهد که بدانددر جهل مرکب ابد والدهر بماند
کاش یه کم مهربونم تر راهنمایی کنیم