2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جواب بدی هامو با خوبی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 41 پست

اونوقت مادرشوهرای ما😒😒😒

اعجوبه اخلاق و معرفتن 🤧

حالا یکبارم من بدی نکردم به جان خودم فقط خوبی.

ولی نتیجه؟

انگشت میکنن تو چشم آدم

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

حتما این کارو میکنم

عزیزم مهم ترین اینه که توسختی باهات مهربون بوده اینو فراموش نکن بعضی ها توسختی خودشون رو نشون میدن تو هم واقعا به چشم مادرت نگاش کن حتی اگه بعدا چیز گفت یا کار کردی به این فکر کن که مثل مادرت پس ناراحت نمیشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا کاش همه بدونن با یکم محبت چقدر روابط بهتر و دنیا زیبا تر میشهمطمئن باش زمین انقدر گرد هست که ب ...

دقیقا خیلی دنیا قشنگ تر میشه

به خاطر اینکه وحشتناک حالم بد بود و یه نوزاد ۶ ماهه دارم فقط گریه میکردم الان از این رو به اون رو شدم از دیشب ساعت ۸ خواب بودم فقط واسه غذا و میوه بیدار میشدم بچه مم سیر میدادم الان بدن دردم خیلی کم شد از بس بهم همه چی داد خوردم

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

به شوهرم گفتم عذاب وجدان دارم چقدر پشت سر مامانت حرف میزدم و تو رو می‌فرستادم بری باهاشون بحث کنی گف ...

چنین مادری ، چنین پسر با شعوری تحویل داده

خدا خیرشون بده

خدا همتون رو حفظ کنه کنار هم

چرااا عزیزم یعنی قدر محبتتو ندونستن ؟

نمی دونم بخدا چی می شه همیشه برای من دوری اورده. دوست دارم کسی علتشو بدونه و بهم بگه. آخرین مثالی که برام پیش اومد دو ماه پیش بود اینکه برای جبران محبت یک نفر، مدتی بعد همون کاری که اون برام انجام داده بود رو جبران کردم و علاوه بر اون هدیه هم گرفتم. هدیه قیمت نسبتا بالایی داشت و به قیمتش اشاره می کنم چون منظورم این هست که هدیه ای نبود که بخاطر گرفتنش بهش بر بخوره و دون شان خودش بدونه. حتی می تونم بگم هدیه افراطی بود. ولی بعدش حس می کردم رفتارهای محبت آمیزش تغییر کرد. و چند بار برام پیش اومده و من دیگه می ترسم به کسی که خیلی باهاش صمیمی نیستم هدیه بدم. حس می کنم هدیه روابطم با اون آدما رو عوض می کنه. و برای افرادی که خیلی بهشون نزدیکم هدیه می گیرم و خیلی هم خوبه. ولی برای اونایی که خیلی صمیمی نیستم یا تازه دارم صمیمی میشم نمی خوام دیگه هدیه بگیرم چون هر وقت نگرفتم نتیجه بهتری داشته.

دقیقا خیلی دنیا قشنگ تر میشهبه خاطر اینکه وحشتناک حالم بد بود و یه نوزاد ۶ ماهه دارم فقط گریه میکردم ...

تو تاپیکهای قبلت گفتی مادرشوهرت گفته چرا همش خوابی؟و گفتی با وجود طلاهایی که داره بازم میگه فقیرم ندارم و...خسیسه ...و...

چطور الان اجازه میده هم بخوابی و هم همه چی بخوری؟!

یعنی سوالم اینه مادرشوهرت چطور یهو ۱۸۰ درجه فرق کرد؟‌!

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.قطعا وقتی میگم لایک نکنید یعنی درخواست دوستی هم نفرستیدوقتی میگم به هیچ عنوان...منظورم این هست که اگر مذهبی هم هستید تاپیک های مذهبی من رو هم لایک نکنید و اگر تا امروز خیال کردید چون مذهبی هستید اجازه ی لایک دارید اشتباه فکر کردیدبنابراین لایک خود را پس بگیرید.ربطی به این نداره که من مذهبی هستم یا غیر مذهبی.ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا نداریدبحث اینه که به امضای هم احترام بذاریم چون حتما علت هایی برای آن دارم...

بیشتر ببینید

تو بنده برگزیده خدایی، حالا من از راه دور اومدم خونشون یه بچه هشت ماهه بغلم بود یه بچه دیگمو باردار بودم، گشنه تشنه رسیدم غذا حاضر کردم سفره انداختم ،سر سفره به همه غذا داد به من نداد گرسنه موندم

فداتشم ولی هروقت مامان من مریض میشد خودم و شوهرم سریع می‌رفتیم پیشش که خوب بشه اونوقت الان سه روز بو ...

شاید مامانت این چندروز شرایطش خوب نبوده یا هرچی

ولی پیش شوهرت از مادرشوهرت تعریف و تشکر کن پیش شوهرت باشه تا بدونه قدردان هستی ولی از مامانت پیشش گله نکن به هیچ وجه

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡