2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم وجواب کلپوسکوپی

140 بازدید | 28 پست

کسی بوده که این مشکل داشته باشه جواب نمونه کلپوسکوپی چی بوده چندبارسوال کردم جوال ازمایشم اومده کسی کمکی‌نکرد یکی هست تجربشو داشته باشه راهنماییم کنه

بفرس گلم

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آهان. انشالله ک حل میشه.شما ازمایش اچ پی وی هم دادید؟من برام نوشت دکترم. منفیبود شکر خدا ولی هزینه ش ...

نمیدونم اما بهش گفتم دیگ خب اونم نمونه گرفته جپابش اومده اما میترسم برم چون سین۲رو ب بالا نوشته سرطان تو گوگل براهمون خاستم ببینم کسی بوده

نمیدونم اما بهش گفتم دیگ خب اونم نمونه گرفته جپابش اومده اما میترسم برم چون سین۲رو ب بالا نوشته سرطا ...

ادامه بدید درمانتونو اگه ادامه ندید خطرناکه نه الان ک زود متوجه شدید. 

خب درمانش چیه حس بدیه هیچی نمیدونم کاش یکی میدونست

من اون موقع ک تست اچ پیوی داده بودم خیلی تحقیق کردم  سین ۳ هم ک گریدش بالاتر از شما بود همه درمان شده بودن. 

نترسید. اسمش ترسناکه من بهتون حق میدم ولی  حتما پشت گوش نندازید و ادامه بدید