2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جواب بدی هامو با خوبی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 41 پست

جبران محبت با محبت خوبه.تو هم وقت سلامتیت براش غذا بپز و جویای احوالش باش.

نمی دونم چرا هر وقت برای جبران محبت کسی هدیه گرفتم و هدیه های ارزنده ای هم بودند ولی همیشه نتیجه عکس گرفتم. نمی دونم رازش چیه.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جبران محبت با محبت خوبه.تو هم وقت سلامتیت براش غذا بپز و جویای احوالش باش.نمی دونم چرا هر وقت برای ج ...

چرااا عزیزم یعنی قدر محبتتو ندونستن ؟

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

خیلی حالم بد بود داشتم از گرسنگی میمردم مامان خودم اصلا اهمیت نداد ولی اون مثل پروانه دور من هست الا ...

دستش درد نکنه

ایشالا زود حالت خوب شه عزیزم ولی خوبی و بدی رو یادت بمونه

و تو هم حتما واسش جبران. کن

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

تو عروس بدی نیستی وگرنه اینا رو هم دخالت می‌دیدی.انشالله همیشه رابطه تون با هم بهتر و بهتر باشه.

ممنون عزیزدلم 😍 لطف داری 

خیلی غصه می‌خوردم که مامانم همش فکر این بود گازش کثیف نشه با اینکه یه نفر میاد کاراشو میکنه ولی بازم غیر مستقیم گفت به من چه 

دستش درد نکنهایشالا زود حالت خوب شه عزیزم ولی خوبی و بدی رو یادت بمونهو تو هم حتما واسش جبران. کن

فداتشم ولی هروقت مامان من مریض میشد خودم و شوهرم سریع می‌رفتیم پیشش که خوب بشه اونوقت الان سه روز بود هیچی نخورده بودم شیرم داشت خشک میشد مادرشوهرم رسید به دادم بدون کوچکترین اخمی واسم غذا و میوه و همه چی میاره تو اتاق

خدا کنه من در آینده همچین مادرشوهری بشم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

قدرشو بدون و محبتش رو با محبت جبران کن دیگه حرفی نزن یا کاری نکن که کدروت پیش بیاد...♥️🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

واقعا کاش همه بدونن با یکم محبت چقدر روابط بهتر و دنیا زیبا تر میشه

مطمئن باش زمین انقدر گرد هست که بتونی براش جبران کنی تو شرایط سختش امیدوارم اونروز این کاراشو فراموش نکرده باشی

خدا عمرش بده همچین مادرشوهری کم پیدا میشه قدرشوبدون

به شوهرم گفتم عذاب وجدان دارم چقدر پشت سر مامانت حرف میزدم و تو رو می‌فرستادم بری باهاشون بحث کنی گفت اشکال نداره گذشته دیگه