2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بخرم خیلی دلم خرید دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 68 پست

به نیت من سشوار چرخشی بخر😂

میخوام با عیدیام بگیرم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شغلت چیه خوشحالم واست انقدر وضع مالی اوکیه یسوال دارم دغدغه. ات چیه کلا توزندگی مشکلی هم داری ک نارا ...

من ماهی 12میلیون حقوقمه از ارز بدون اینک برم سرکار 

مشگل مالی ک ندارم خداروشکر 

ولی بیشتر فکرم جای رلمه ک زود ازدواج کنیم رلمم خیلی خوبه مشگل دیگ ای ندارم اصلا

بزن اکسیژن شاپ اون چیزای اصل داره یا اگه شیرازی علی ورساچ چیزای عالی داره و اصل

آدرس علی ورسای کجاست

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
من باشم اگر نخوام پس انداز کنم ،حتما لباس می خرم یا مسافرت میرم

من تاالان 120میلیون پس انداز کردم همرو النگو طلا خریدم بنطرت کافیه یاهنوزم پس انداز کنم آخه ازبس پس انداز کردم دیگ خسته شدم میخام یکم برا خودم خرج کنم

من جات بودم یکی از وسایلای اتاقمو عوض میکردم مثلا میز و صندلی یا تخت که دلم باز شه 

یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه 

من ماهی 12میلیون حقوقمه از ارز بدون اینک برم سرکار مشگل مالی ک ندارم خداروشکر ولی بیشتر فکرم جای رلم ...

از ارز دیجیتال؟

چطوری

شهرم توهمین ارز ۲۰۰ یلیون ضرر کرد الان گفتی داغ دلم تازه شد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شغلت چیه خوشحالم واست انقدر وضع مالی اوکیه یسوال دارم دغدغه. ات چیه کلا توزندگی مشکلی هم داری ک نارا ...

چرا فکر میکتید هر کی پولداره دغدغه نداره. اگه الان تعجب نمیکنید منم حدود ۱۲۰ میلیون پول دارم الان که نمیدونم چکار کنم. البته اگه خرجش نکردم نهایتا باز جمع میکنم تابستون خونمو میخوام عوض کنم. ولی خیلی دغدغه ها دارم. ففلا دو تا از مهمتریناش یکی موفقیت تو کار جدیدمه و یکی اینوه سند اپارتمانم تا تابستون بیاد که بتونم خونمو بهتر بفروشم یه خونه خوب بخرم. تو اپارتمان اعصابم بهم میریزه. همسایه هامون خیلی اذیت میکنن روانم بهم ریختن

من تاالان 120میلیون پس انداز کردم همرو النگو طلا خریدم بنطرت کافیه یاهنوزم پس انداز کنم آخه ازبس پس ...

به پس اندازت ادامه بده ولی نه همه ی درامدت بشه پس انداز باید 

درصدی پس انداز

درصدی تفریح

درصدی لباس و خرید

من باشم پول جمع میکنم مسافرت های خوب میرم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
من رلم هرروز میبرمی رستوران و کافی شاپ ک دیگ حالم بدشده

خب مسافرت برو بادوستات 

🤣🤣چرا فکر میکنم سرکارمون گذاشتی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست