2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بخرم خیلی دلم خرید دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب البته منم خیلی براش تلاش کردم تا به اینجا رسیدم. البته الانم درامدم نسبت به کار و موقعیت شغلیم خی ...

میشه بپرسم شغل ت چیه؟

من خونه دارم.

خونه و ماشینم داریم که به نام منه

کارت شوهرمم همیشه دستمه

مسافرت معقولم میریم

ولی دلم درآمد بیشترم میخواد

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
میشه بپرسم شغل ت چیه؟من خونه دارم.خونه و ماشینم داریم که به نام منهکارت شوهرمم همیشه دستمهمسافرت معق ...

استاد دانشگاهم

اینا مال شوهرت بوده یعنی بنامت کرده. جه شوهر لارجی. خدا ببخشه بهت.

والا من کارتم بیشتر دست شوهرمه. چون همش کم میاره بیچاره.  البته اول برج یکم بهم پول میده بعد کم میاره همش من باید خرج کنم   ولی بنطرم اگه اینطور که میگی هست خیلی دنبال پول بیشتر نباش خودتو خسته میکنی. من کارم زیاده و مجبورم تا بازنشستگی برم وگرنه بخودم بود دیگه نمیرفتم سر کار. البته میتونی کم کم پس انداز کنی و طلا بخری یا اگه بلدی بزنی تو کار ارز دیجیتال یا بورس. البته اینا هم وقت میخواد هم دانش

استاد دانشگاهماینا مال شوهرت بوده یعنی بنامت کرده. جه شوهر لارجی. خدا ببخشه بهت.والا من کارتم بیشتر ...

تقریبا اره

یک‌سوم طلاهای من بوده

سه چهارم مال شوهرم

به نام کردم

همسرم خیلی خوبه الحمدلله

کارت ش دستمه هر کاری کنم هیچی نمیگه

ولی حدود ۲۵ درآمد ماهانه شه که قسط هم داریم

واقعا کمه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
تقریبا ارهیک‌سوم طلاهای من بودهسه چهارم مال شوهرمبه نام کردمهمسرم خیلی خوبه الحمدللهکارت ش دستمه هر ...

اره درامدتون زیاد نیست ولی چون خونه و ماشین دارید کمم نیست نسبتا. یکم صرفه جویی و قناعت کن. بخشی رو حتما پس انداز کن. میتونی وام بگیری طلا بخری . بعد کم کم هی زیادش کنی که یه چیز خوب بشه باهاش خرید . البته اگر میخوای درامد الانتون بیشتر بشه خودتم میتونی کار کنی

اره درامدتون زیاد نیست ولی چون خونه و ماشین دارید کمم نیست نسبتا. یکم صرفه جویی و قناعت کن. بخشی رو ...

من میخام درآمدم بیشتر بشه میتونم مغازه بزنم شغل آزاد خوبه چیکارکنم درآمدم بیشتر بشه ولی خودم نمیخام کارکنم