2777
2789

دیدین اکثر دخترا (البته منظورم نچرال و بدون عمل هستش) قیافه‌هاشون یه حالت ناز داره؟ خصوصا اونایی که خیلی دافن.

من حس میکنم اصن اونطوری نیستم.

۱۸ سالمه ، به خودم میرسم ولی احساس میکنم مثل بقیه دخترا نیستم. همیشه خیلی خشک و سنگین بنظر میام.

‌بنظرتون چ ویژگیهایی باعث میشه اونا دخترونه و خوشگل موشگل بنظر برسن؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
سلام ، میشه لطفاً شب عید هست یه کمکی به من بکنین میلی داره 50 هزارتومان نفری رایگان عیدی میده ، شرای ...

😐😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشه یه ته لبخندی دارن

اگه لبت بی رنگه همیشه یه تینت قرمز بزن جون دار باشه چهرت

مژه هارم فرمژه بزن

لات و لوطی هم به هیچ وجه حرف نزن نمی‌گم ادا دربیاری ها

اما دخترونه باش مثل پسرا هم راه نرو مثل پسرا نباش کلا

لباس اگه اسپرت هم می‌پوشی رنگ های دخترونه یا طرح دخترونه باشه روش

به پوستت برس

پوست بشاش خیلی مهمه

همیشه یه لبخند ملیح داشته باش آرایش خیلی کم

و اگه آرایش هم میکنی از رنگای نود استفاده کن

بعد مدل موهای دخترونه

و این بافت اینا

مثلا چتری پرده ای و پروانه ای خیلی نازن

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

حالت ابرو

حالت نگاه

خودت خوش رو باشی لبخند بزنی

ولی درکل هرکسی زیبایی خودشو داره یه دختر ترم اولی تو دانشگاهمون اصلا چهره‌اش اینجوری نیست یه حالت خشنی هم داره تا الان چند بار دیدم تو چنل دانشگاه روش کراش زدن یکی دنبال آیدین بوده و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

ارایش خیلی زیاد نکن 

من خودم قبلا ارایش سنگین میکردم مثل پلنگا میشدم 

الان فقط ضدافتاب ریمل پر

تینت 

کرم پودر سنگین نزن ترجیحا bb کرم یا ضدافتاب اگه پوستت خوبه نزن 

من ابرو مداد میکشم اااصلا بم نمیاد با این که ابروهام حالت قشنگی ندارن ولی نمیکشم بر هم نمیدارم فقط پیوندو تمیز‌میکنم 

موهاتو یا رنگ نکن بزار مشکی خرمایی بمونه یا اگه میکنی نذار بسوره و خشک و بد بشه وایب بدی میده 

لباسات همیشه اتو کشیده مرتب بپوش 

عطر ملایم دخترونه تو جذب چه ه تاثیر داره 

من خودم قیافم شاید خییییلی خوشگل نباشه ولی ناز به نظر میرسن

اداییباش خیلی تاثیر داره 

تو حرف زدن تو خوردن خندیدن 

به جا رژ تینت یا برق لب بزن 

مژه سنگین نکار یا نچرال یا ریمل

همیشه یه ته لبخندی دارناگه لبت بی رنگه همیشه یه تینت قرمز بزن جون دار باشه چهرتمژه هارم فرمژه بزنلات ...

مرسیی عزیزم🎀

من کلا مدلم اینطوریه که قدم‌های بلند و محکم بر میدارم ، این اکت پسرونه محسوب میشه؟

ی چیز دیگه اینکه ابروهام نچرال حالت صاف و پر و هشتی داره.

رو مخمهه. اینو چیکار کنم😭

بخدا حوصلم نمیکشه😭تونستم میژنم برات

بنظرم اعتماد نکن چون این سایت و من چندجا دیدم گذاشتن حس خوبی ندارم بهش

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
بنظرم اعتماد نکن چون این سایت و من چندجا دیدم گذاشتن حس خوبی ندارم بهش

مرسی عزیزم ک گفتی😭

مرسیی عزیزم🎀من کلا مدلم اینطوریه که قدم‌های بلند و محکم بر میدارم ، این اکت پسرونه محسوب میشه؟ی چیز ...

ابرو نچرال عالیه فقط تمیزشون کن باریک نکن

راه رفتن هم یه بار جلو دوستت راه برو ازش بخواه دقت کنه نظر بده 

جواب هوش مصنوعی

اینکه حس می‌کنی چهره‌ات به اندازه بقیه دخترونه و ناز نیست، کاملاً طبیعیه، چون هر کسی ویژگی‌های خاص خودش رو داره. اما اگه دلت می‌خواد وایب دخترونه‌تر و دلبرانه‌تر داشته باشی، چند تا نکته هست که می‌تونه کمکت کنه:

حالت چشم‌ها: دخترایی که چهره لطیف‌تری دارن، معمولاً چشم‌هاشون یه حالت ملایم، مهربون و کمی درخشان داره. اگه چهره‌ات جدی و سنگینه، سعی کن ابروهات رو خیلی بالا نبری و بیشتر از نگاه‌های آروم و ریلکس استفاده کنی.
لبخند ملایم: یه لبخند کوچیک، بدون زور زدن، خیلی وایب دخترونه می‌ده.
حالت سر و زاویه صورت: کمی سرتو کج کنی یا با چشمات ارتباط بیشتری بگیری، خیلی تأثیر داره.

پوست شفاف و نرم خیلی وایب دخترونه می‌ده. یه روتین ساده مثل مرطوب‌کننده، ضدآفتاب و لایه‌برداری هفتگی داشته باش.
موهای سالم و کمی موج‌دار یا حالت‌دار باعث می‌شه صورت نرم‌تر و ظریف‌تر دیده بشه. مدل‌های فر ریز یا موج ملایم وایب خیلی لطیفی می‌ده.

🔹 یه آرایش ملایم (حتی اگه اهل آرایش زیاد نیستی)، مثلاً رژگونه ملایم، برق لب، فرمژه و کمی کانسیلر می‌تونه صورتو خیلی شاداب و دخترونه کنه.
🔹 ابروهای کمی مرتب‌شده ولی طبیعی هم تأثیر زیادی داره.

🔹 رنگ‌های روشن و پاستلی، جنس‌های نرم مثل حریر و نخ، طرح‌های گل‌گلی یا لباس‌های کمی فیت‌تر، وایب دخترونه می‌ده.
🔹 اکسسوری‌های ریز و مینیمال مثل گوشواره‌های ظریف، گردنبندهای سبک و انگشترهای نازک، حس لطافت می‌ده.

🔹 حالت بدن ریلکس ولی ظریف باشه، نه خیلی خشک و رسمی.
🔹 حرف زدن با لحن ملایم و آروم‌تر، تأثیر زیادی روی وایب کلی داره.
🔹 یه ذره بازیگوشی توی رفتارها و میمیک‌ها باعث می‌شه طبیعی و جذاب‌تر به نظر بیای.

🔹 یه عطر شیرین و ملایم (مثل وانیلی، گلی، یا پودری) باعث می‌شه ظرافت بیشتری توی حضورت حس بشه.

💖 نتیجه:
اگه می‌خوای وایب دخترونه‌تر داشته باشی، مهم‌ترین چیز ترکیب لطافت در چهره، استایل، رفتار و زبان بدنته. اما یادت باشه که اصالت و اعتمادبه‌نفس، بزرگ‌ترین چیزی هست که تو رو جذاب می‌کنه. حتی اگه چهره‌ات جدی‌تر باشه، باز هم می‌تونی با استایل و رفتار، اون ظرافت دلخواه رو ایجاد کنی. 😍

ملکه ی زندگی خودت باش...!👸🏻❤️