2777
2789
عنوان

دوست دارم بچه هامو با دستای خودم بکشممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 108 پست
چقدر رک گفتی 😂😂

والا بخدا..اینکه خسته باشی و بیای همدردی کنیم خیلی فرق میکنه تا بگی از بچه بیزارم...

خب میخاستی نیاری ....حالا ک اوردی گو میخوری بیزاری ...بشین بچتو بزرگ کن..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین یه بلاگر هست به نام یگانه بنده خدا همه راه‌ها رو رفته بچه دار نشده کلی خرج کرده رحم اجاره ای او ...

به نظرم اونان ک دارن ناشکری میکنن واقعا بااین وضعیت زندگیا و اعصابا هر کی بچه نداره زندگیو برده 

خودم بچه دارم واقعا بچه داری سخته یه لحظه نمیتونی ارامش داشته باشی بچم همه زندگیمه ها کلی میگم

عکس پروفایلت به شرایطت میاد. خدا بهت صبر و آرامش بیکران بده😂

بخدا که زدی توخال😵‍💫🤣 شب به شب که میخوابن دوساعت گریه میکنم بعد میخوابم😂 بدبختی شوهرمم روی مخم میره. خودشیفتست و نه درکم میکنه و نه کمک. فشار روانی زیادی رو تحمل میکنم🫠🫠🫠😅

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

خسته ای نیاز به استراحت داری دختر 

بعد هم درگیر تنش بچه ها نشو اون راه عصبی کردنت رو فهمیده از این طریق میخواد توجهت جلب کنه حتماحتما روش های فرزند پروری رو یاد بگیر یوقت دست رو بچه بلند نکنی گناه داره طفل معصوم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ممنون گلم.بخدا ارام بخش میخورم از دستشون😂 مغزم اب شده.

قربونت 

تربیتت درست باشه از یه جایی انقد هواتو دارن که خودت لذت میبری 

تو فامیل داریم پسره زیر سی سالشه ، انقد هوای مامان و خواهراشو داره که آدم تو تربیت مامانه میمونه

Details به معنای جزئیات.٫٫ راستش اولین کلمه ای بود که به ذهنم رسید ، فورا هم ثبت شد و تو عمل انجام شده قرار گرفتم.٫٫
والا بخدا..اینکه خسته باشی و بیای همدردی کنیم خیلی فرق میکنه تا بگی از بچه بیزارم...خب میخاستی نیاری ...

منم همیشه حرفم با اطرافیانم همینه میگم توانتون و بسنجین اگه می تونید بیارین واقعا مسئولیت کمی نیست خود من از همون اولش گفتم بچه نمیخوام تا الانم سر حرفم هستم نمیتونم در توانم نیست بچه داری

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
والا بخدا..اینکه خسته باشی و بیای همدردی کنیم خیلی فرق میکنه تا بگی از بچه بیزارم...خب میخاستی نیاری ...

اینطور نگو عزیزم خیلی از خانوما بچه دوس ندارن ولی بخاطر شوهر و ازدواج مجبورن بیارن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

واقعا بعضی از بچه ها بدن من قبلا میگفتم مثل برگ گل باید با بچه رفتار کرد ولی بعدا تو جامعه یه سری بچه دیدم که واقعا به نظرم پدر و مادره صبر جمیل داشتن تحملش میکردن 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم همیشه حرفم با اطرافیانم همینه میگم توانتون و بسنجین اگه می تونید بیارین واقعا مسئولیت کمی نیست خ ...

من هم عزیزم توان نداشتم واسه دوتا...اما دیگه شد و مادر دوتا بچه شدم...

هم همسن و سالای من تفریح و ارایشگاه ودانشگاه و...اما من خونه ام و بچه داری ...کسی هم حق نداره چپ نگاه کنه ب بچم...چه میشه کرد من بدنیا اوردم و در قبال این بچه ها وظیفه دارم..باید مادر خوبی باشم..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید
اینطور نگو عزیزم خیلی از خانوما بچه دوس ندارن ولی بخاطر شوهر و ازدواج مجبورن بیارن

خب اونم خواست اوناست باز خواست بچه که نیست 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بخدا که زدی توخال😵‍💫🤣 شب به شب که میخوابن دوساعت گریه میکنم بعد میخوابم😂 بدبختی شوهرمم روی مخم م ...

کاملا قابل درکه. یه کم بیخیالی طی کن. به هرحال میگذره بذار کمی الکی تر گذره هرکاری خواستن بکنن سخت نگیر. انشالله بزرگ میشن مایه افتخار و شادیت میشن و جبران میکنن. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم من هم 23سالمه دخترم 4و پسرم 5..

من خم مجبوری بچه دارشدم ...اما دارم وظیفه خودم ب خوبی انجام میدم

بیشتر ببینید