2777
2789
عنوان

چیکار کنم که چهره‌م وایب دخترونه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 45 پست
همیشه یه ته لبخندی دارناگه لبت بی رنگه همیشه یه تینت قرمز بزن جون دار باشه چهرتمژه هارم فرمژه بزنلات ...

فر مژه قبل ریمل زدن میزنن تا حالا نزدم چه مدلی خوبه بخرم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، میشه لطفاً شب عید هست یه کمکی به من بکنین میلی داره 50 هزارتومان نفری رایگان عیدی میده ، شرای ...

پستت تبلیغاتیه و تعلیقی داره

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.❤️👰‍♀️💍❤️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸(نی نی سایت تو رو نمیدونم ولی من دلم میخواد🍀بزنم تو گوش بعضی کاربرات😦جوری که از شدت درد جفت چشاشون درآد😏🚶‍♀️)

بیشتر ببینید
به پوستت برسپوست بشاش خیلی مهمههمیشه یه لبخند ملیح داشته باش آرایش خیلی کمو اگه آرایش هم میکنی از رن ...

مرسییییی✨🎀

ابروهام نچرال حالت پر و صاف و هشتی داره. 

حس میکنم جالب نیست ، چیکار میتونم بکنم؟

ی چیز دیگه ، چتری بیشتر به موی لخت میاد.

موهای من هم خیلی موج داره هم نرم نیست.

مدل موی خاصی مد نظرت هست؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
هم قبلش هم بعدشیه مدلش هست جای دست داره سرش هم لاستیک داره مدل معمولیشه اون از همه بهتر و راحت تره

مرسی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

حالت ابروحالت نگاهخودت خوش رو باشی لبخند بزنیولی درکل هرکسی زیبایی خودشو داره یه دختر ترم اولی تو دا ...

مرسیییی🎀✨

حالت طبیعی ابروهام صاف و یکم پر و هشتی طور هستش.

حس میکنم جالب نیست ، اینو چیکارش کنم؟

ارایش خیلی زیاد نکن من خودم قبلا ارایش سنگین میکردم مثل پلنگا میشدم الان فقط ضدافتاب ریمل پرتینت کرم ...

وای مرسییی که کامل گفتی😭🎀✨

ببین راه رفتنم کلا محکم و با قدمای بلنده ، لازمه تغییرش بدم؟

بعد فرم ابروهام اینطوریه که یذره فاصلش با چشمام کمه ، صاف و هشتی‌عه! پر هم هست! اینو چیکار کنم بنظرت؟

مرسیییی🎀✨حالت طبیعی ابروهام صاف و یکم پر و هشتی طور هستش.حس میکنم جالب نیست ، اینو چیکارش کنم؟

من الان اولین چیزی که به ذهنم اومد حالت ابرو بود چون خودم حالت ابروهامو عوض کردم و خیلی تغییر کرده😅

حالا شاید مال شما همینطوری قشنگه نیاز به تغییر نداشته باشه

من لیفت کردم عکسش تو تاپیک آخرم هست اگه این حالت لیفت رو دوست داشته باشی میتونی لیفت کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
وای مرسییی که کامل گفتی😭🎀✨ببین راه رفتنم کلا محکم و با قدمای بلنده ، لازمه تغییرش بدم؟بعد فرم ابرو ...

اگه ب چهرت میاد بذار باشه اگع زمختت میکنه تمیزشون کن 

یا رنگ کن 

من ابروهان پر نیست اما مشکیع 

برا همین با ۳ـ۰رنگ مسکنم زرد نمیشه ولی مشکی هم نیست یه حالت خرمایی بوری 

تو نازی تاثیر داره 

قدماتم کوتاه بردار دیگه

ابرو نچرال عالیه فقط تمیزشون کن باریک نکنراه رفتن هم یه بار جلو دوستت راه برو ازش بخواه دقت کنه نظر ...

تمیزه ولی فاصلشون با چشمام یذره کمه

دوستام میگن مثل مهماندارای هواپیما راه میری😭😂

چون خودم ساکتم ، حس میکنم اگه شل راه برم فکر میکنن بی دست و پا و خجالتیم.

لطفا بزن خواهش میکنم ازت

میلی چ میکنه؟ منم دارمش

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بیشتر ببینید
جواب هوش مصنوعیاینکه حس می‌کنی چهره‌ات به اندازه بقیه دخترونه و ناز نیست، کاملاً طبیعیه، چون هر کسی ...

وای مرسییییی😭🎀✨

این چقدر خوب گفتهه

کدوم هوش مصنوعیه؟