2777
2789
عنوان

چیکار کنم که چهره‌م وایب دخترونه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 45 پست

اسی داف چ ربطی ب ناز داشت؟

داف معمولا پلنگ طوره

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من الان اولین چیزی که به ذهنم اومد حالت ابرو بود چون خودم حالت ابروهامو عوض کردم و خیلی تغییر کرده😅 ...

ممنونم عزیزمم

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
وای مرسییییی😭🎀✨این چقدر خوب گفتههکدوم هوش مصنوعیه؟

من هم از چت جی پی تی استفاده میکنم هم از مایکروسافت کوپایلت

جواب سوال تو رو از هوش مصنوعی چت جی پی تی پرسیدم

ملکه ی زندگی خودت باش...!👸🏻❤️

اگه ب چهرت میاد بذار باشه اگع زمختت میکنه تمیزشون کن یا رنگ کن من ابروهان پر نیست اما مشکیع برا همین ...

مرسییی ، موهام پر کلاغیه ، فکر کنم ناجور میشه ابروهامو رنگ کنم.

سنمم کمه.

اسی داف چ ربطی ب ناز داشت؟داف معمولا پلنگ طوره

حالا گیر ندهه😭😂

منظورم بیشتر دخترای ادایی و اینا بود.

یه ناز خاصی دارن.

مرسییییی✨🎀ابروهام نچرال حالت پر و صاف و هشتی داره. حس میکنم جالب نیست ، چیکار میتونم بکنم؟ی چیز دیگ ...

برای چتری اگه کل موهاتو هم نمیخوای میتونی فقط قسمت چتری رو کراتین کنی

البته چتری پروانه‌ای کاملا لخت و صاف نیست حالت داره شاید با کراتین خوب نشه

شاید هم چتری کلا به شما نیاد ببین چه مدل مویی بهت میاد

بافت دو طرفه هم حس دخترونه‌تر داره

اینکه همه‌ی موها رو جمع میکنن دوتا لاخ نازک میندازن بیرون هم حس میکنم بیشتر حس کم سن و سال بودن و بامزه بودن بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
من هم از چت جی پی تی استفاده میکنم هم از مایکروسافت کوپایلتجواب سوال تو رو از هوش مصنوعی چت جی پی تی ...

از سایت استفاده میکنی؟

سرچ میزنم کلی سایت میاد ولی یا پولین یا این شکلی راهنمایی نمیکنن😭

حالا گیر ندهه😭😂منظورم بیشتر دخترای ادایی و اینا بود.یه ناز خاصی دارن.

ب من میگن

ئ بار مدیرمون گفت ناز داری برامون، چون کلا آروم طورم و با لبخند حرف میزنم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بیشتر ببینید
از سایت استفاده میکنی؟سرچ میزنم کلی سایت میاد ولی یا پولین یا این شکلی راهنمایی نمیکنن😭

من خودم چون با کامپیوتر میام توی گوگل سرچ میکنم copilot همون سایت اولی که نوشته microsoft copilot رو باز میکنم تو استفاده میکنم در مورد چت جی پی تی هم همینه ولی اگر با گوشی هستی باید بری یا گوگل پلی یا بازار یا مایکت copilot رو سرچ کنی و روی گوشیت نصب کنی

ملکه ی زندگی خودت باش...!👸🏻❤️

من خودم چون با کامپیوتر میام توی گوگل سرچ میکنم copilot همون سایت اولی که نوشته microsoft copilot رو ...

وای مرسیییی عزیزم ک راهنمایی کردی😭💖

ب من میگنئ بار مدیرمون گفت ناز داری برامون، چون کلا آروم طورم و با لبخند حرف میزنم

راه رفتنت هم آرومه؟

برای چتری اگه کل موهاتو هم نمیخوای میتونی فقط قسمت چتری رو کراتین کنیالبته چتری پروانه‌ای کاملا لخت ...

مرسیییی

ببین کلا موهام پفه و یه کوچولو خشکه.

اصن نه میتونم همون دو تارو بذارم بیرون ، نه واسه یه طرفه قشنگ میشه ، نه چتری ، هیچ!

اتو هم میکشم خیلی ضایعست چون نرم نیستن.