2777
2789
عنوان

خیلی از عیدی پدرشوهرم حرصم میگیره دلم میخوادتلافی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 100 پست
بچه های شما هم مثل مامان منن چند روزه زندگی مونو کوفت مون کرده ، میگه چرا مسافرت نمی‌ریم با این حقوق ...

اره بخدا اونم ما بی حساب کتاب خرج میکنیم مسافرت یه روزه میریم میبینم ده تومن خرج خوراکی یه نهار وسایل خرت وپرت کردیم پارسال عرفه رفتیم کربلا منو پسر کوچیکم ۵سالشه ۷ روز زیارت بودیم ۲۵تومن بردیم با ۵۰ تومن برگشتیم پولمون بی ارزش همه جای دنیا

شوهراحمق من نفری ۳۰۰داده بود آتیشی شدم ولی برام جبران کردن و۴تومن دادن من وبچه هام 

دوست بیچارم شوهرش نفری دو تومن داده خانوادش.

درجریان زندگیشم شما دعا کنیدازگلوشون پایین نره مخصوصا برادرشوهر وجاری عفریتش.اگه من جاش بودم تاحالا۷کفن پوسونده بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب من سال ۱۴۰۰ ...پدرشوهرم ۵۰ تومن داد گفت کادوی عروسیت....وضعشم بد نیست....حالا هر سال اون ۵۰ تومنو میزنه تو سرم ک من بهت ۵۰ تومن دادم.....سال ۱۴۰۰ با ۵۰ تومن مث الان هیچی نمیشد خرید....نگین اونموقع زیاد بوده ....هر وقت میگه دلم میخاد یه تومن بهش بدم فقط هیچی نگه ...آبروی خودشو برد 😑

خوب شد؟؟؟؟

بابای من چهار ملیون چند شب پیش عیدی داد امروزم نفری دویست به من و شوهرم داد اونوقت پدر شوهرم 50 به شوهرم داد داشت به منم پنجاهی میداد مادرشوهرم توپید بهش به من صد داد 

امان از آدم خسیس

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
حق داری واقعا خجالت هم خوب چیزیه

من اولین بار خندم گرفت...توی دلم گفتم لابد داره شوخی میکنه...چندبار ک تکرار کرد بشدت عصبی شدم....این دفعه میخام صد بدم ..بگم بیا پدرجون اینم سودش...دست از سر من و پنجاه تومنت بردار😂😂😂 

خوب شد؟؟؟؟

تو چرا به مادرش و خواهر شوهرت عیدی بدی؟ اونا باید عیدی بدن که دادن..اگه وضع مالی‌شان خیلی خوب نیست یا پر جمعیتن ناراحت نشو چون شاید وضعشون نمیرسه.. پدرشوهر منم به هممون ۱۰۰ داد دستش هم درد نکنه