2777
2789
عنوان

خیلی از عیدی پدرشوهرم حرصم میگیره دلم میخوادتلافی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 100 پست

واسه منم اولین بارعیدی دادن خانواده شوهرم بعدازچندسال دستشون دردنکنه ذوق کردما نمیدونم چرا یادبچیگم کردم قبل عید قلک اماده میکردم هی میگشتم عیدی میگرفتم قلک پرکنم😍😂😂

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه هامون هم پولکی کردندختر من نمیدونست پول چیه ،با همین عیدی دادنا بدعادت شد همش پول میخاد

آفرین دقیقا 👌

هر روز، آغازی دوباره است:) 🌱💝💖                                  حول حالنا به سوی بهار .... 🌸✨

اگه تازه عروسی معمولا به تازه عروسا برای سال اول زندگی مشترک عیدی میدن خیلیا بقیش اصلا لازم نیست میتونستید برای برادر شوهرتون چیزی نخرید که با اون حساب کتاب بخواید عیدی بیشتر دریافت کنید چه کاریه خودشون مول کفشو میدادن منت هم سرشون نیاد اگه دلی چیزی رو کمک کردین دیگه این انتظار داشتنه خوب نیست خیلیا فقط به بچه های زیر ۱۸ سال فقط عیدی میدن شایدم تا سنین ۱۲ ۱۳ سال به تک عروس چند عروس هم ربطی نداره . 

حمایت کردن به زنی که مثلا توان خرید نداره و دستشون تنگه بحثش با عیدی جداست .

اون عیدی کارمندی کشوری لشکری هم بحثش جداست  

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم