2777
2789
عنوان

به زور منو آورد مسافرت و اول سالی رو زهر مارم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 104 پست
چ پرروه😑😑😑اتومات ک راحتتره دخترررر.من با دنده ای اصلا نمیتونم.امتحان کن خیلی راحته

آره تقصیر خودمه که تمرین نکردم باهاش. 

پر رو برای یه دقیقه اش هست. یه چی میگم یه چی میشنوی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید میپرسم شما که درآمد داری چرا به جدایی فکر نمیکنیآخه مگه اعصاب آدم از فولاده ؟ دیگه تحمل تا کج ...

نمی دونم واقعا چرا قاطعیت لازم رو ندارم. الان هم همه چی رو خودم خریدم و حقوق و پس انداز کافی هم دارم ولی نمی دونم چرا اینو تحمل می کنم. نه بگم علاقه ای بهش دارم، نه شغل و پرستیژ و حقوق درستی داره، نه اخلاق و مروت و مردونگی و درایتی. 

کاش بیماری من کشف میشد. یکی دو بار اقدام کردم ولی نمی دونم چرا وسط راه کم میارم. خودش هم میاد موس موس و غلط کردم و... یه خرده هم الان به خاطر پسرم هست که تحمل می کنم. 

هزینه سفر با شماس، نر میبری برا اعصاب خوردیتتنهایی برو بل پسرت

نمی دونم چطورم هست. میترسم تنهایی انگار توی جاده یا شهر غریب و... حالا مجردی کلی سفر کاری و تحصیلی تنهایی داشتم و از صفر تا صد کارش رو خودم می کردم ولی الان تغییر کردم.

فردا صبح که بیدار شدید ،اصلا دهن به دهنش نزار هر چی گفت محل نده و جواب نده ،،با پسرت خوش باش ،بزار ب ...

آره همین کار رو می کنم تا این یکی دو روز بگذره ولی من می دونم و بعدش. ببینه چه سالی براش بسازم.

بدی اش اینه ماشین اتوماته و من نمی تونم باهاش رانندگی کنم. حالا من با حقوق زحمت کشی ام خریدم ولی زیر ...

چه پرروو 

برو یاد بگیر دستش نده 

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

اسی به خاطر پسرت یه جوری خرش کن بچه ها گناه دارن

درسته. اگر به خاطر پسرم نبود که الان برگشته بودیم، فقط به خاطر اون دارم تا جایی که میشه حفظ ظاهر می کنم.ولی دارم براش. تکلیفش حداقل تا آخر سال معلوم شد.

وای وای پدر شوهر منم همین بود. الان چند وفتیه مرده. خدا نیامرزدش. عذاب به قبرش بباره. همه جا مینشست ...

خیلی خوب نوشتی قشنگ با گوشت و پوستم درکت کردم 

خدا الهی عذاب این پدر و مادرا رو تو هر دو تا دنیا زیاد کنع

خیلی خوب نوشتی قشنگ با گوشت و پوستم درکت کردم خدا الهی عذاب این پدر و مادرا رو تو هر دو تا دنیا زیاد ...

ان شاءالله. خیلی سخته اخلاق گند پسرشون رو تحمل کنی، برعکسی هم جلوه بدن.