2777
2789
عنوان

خیلی از عیدی پدرشوهرم حرصم میگیره دلم میخوادتلافی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 100 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چکار کردن که اینجوری میگین ببخششون ولی باهاشون ارتباط نگیر تا شاید دلت ازشون سبک بشه

نه میبخشم 

نا دلم از نبخشیدنشون سنگینه

به عاقبت کارشونم رسیدن دخترشون همون طوری باهاش شد که با من کردن...باید بمون و ببینم پس دادنشون و....

من از اینستا زیرزیری در جریانشونم

اخی عزیزم نه دستش ببوس دستش دردنکنه همین سایش بالاسرتون ب صدتااین عیدی دادنا می ارزه

اره بابا منم توقعی ندارم 

تو این زمونه مرد بودن و نون حلال درآوردن سخته 

خدا به همه برکت بده 

میشه بپرسم چرا البته اگه دوس داری

چی بگم...

خیلی طولانیه

جنون داشتن مدام دعوا درگیری اختلاف 

گداگشنه بودن زورشون میومد شوهرم خرج میکنه میخواد ازدواج کنه 

پلیس میوردن دم محل کار و دیوونه بازی و دعوا

وسیله پرت میکردن سمتش سرویس طلامو شکستن

زنجیری بودن کلا

میگن چرا عیدی بهشون نمی‌برید منم گفتن هز وقت شما هم بهم آوردید منم میبرم مثل بچه ها روز عید پول میزا ...

آها از این لحاظ چه حساسن.ما هر سال عیدی خواهر شوهر رو میومد خونمون میدادیم امسال قبل عید براش بردیم .

اره بابا منم توقعی ندارم تو این زمونه مرد بودن و نون حلال درآوردن سخته خدا به همه برکت بده

خداروشکر عزیزم که درک میکنی من بچه هام درک نمیکنن همسرم سرکاره ماموریته میگن باید تواین تعطیلات بریم مشهد چرا رفته سرکار هرکدوم یه طرف قهره باعیدی دادن هم بادشون نخوابیده هنوز

چی بگم...خیلی طولانیهجنون داشتن مدام دعوا درگیری اختلاف گداگشنه بودن زورشون میومد شوهرم خرج میکنه می ...

واای چ بد خداروشکر زندگیت نجات دادی ازدست همچین ادمایی پس کارخوبی میکنی 

خداروشکر عزیزم که درک میکنی من بچه هام درک نمیکنن همسرم سرکاره ماموریته میگن باید تواین تعطیلات بریم ...

بچه های شما هم مثل مامان منن 

چند روزه زندگی مونو کوفت مون کرده ، میگه چرا مسافرت نمی‌ریم 

با این حقوق ها مگه میشه جایی رفت ، الان بخوای همین مشهد بری سوییت داغون شبی حداقل ۳ تومنه