2777
2789

سلام ممنون میشم راهنمایی کنین. 

من بچه کوچیکم ۷ ماهشه . شیرخشک کمکی میدم روز مثلا دو بار شیرخشک کمکی میخوره. به نظرتون تو سفر که ۷ روز هست؛ ببرم وسایل شیشه شیر و اینا؟ آب بسته بندی رو بجوشونم شیرخشک بدم یا انقد لهم که نمیرسم اون وسط براش شیر خشک درست کنم؟ بعد از ۷ روز بد عادت نمیشه شیشه کمکی رو ول کنه؟ 

بعد یک کالسکه کافیه؟ کالسکه دوقلو ندارم 

اون یکی ها ۳ و ۵ ساله ان یکیشون پوشکیه یکیشون از پوشک گرفتم. اگر راهنمایی دارین بگین تو رو خدا دعاتون میکنم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای بچه هارو کجا میبرید اخه 

گناه دارن 

معلومه که عادت میکنه 

۷ ماه،۳ سال،۵ سال 

خیلییییی کوچولو هستن 

هر سه مریض میشن 

بابا یکم فکرکنید خدایی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
راس میگه بخدا واجب نیستا😐😐😐😐

باورم نمیشه اصلا یکی حتی فکرکنه که با این شرایط بره😶😶😶😶

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
بهنر نیست بشینی سر جات ،واقعا خدا هم راضی نیست، بچه رو گرسنه نگه داری که میخوای زیارت بری اون دوتای ...

والا انگار کربلا فرار میکنه 

بچه مریض میشه 

اونم چند تا سه تا 

آب و هوا شون تغییر میکنه تب میکنن مریض میشن ...

من صدای بی صدام

تو هتل که آبجوش هست

برای روزایی که تو اتوبوس هستید (بین شهرهای کربلا و نجف و سامرا و کاظمین) فلاکس ببر و تو هتل قبل از رفتن پر کن

کالسکه دوقلو اگه بتونی قرض کنی خیلی خوبه

بچه‌های خواهر من 3/5 و 1 ساله هستن و زیاد میرن کربلا و مشهد 

همیشه کالسکه دوقلو می‌بره

الان هم اتفاقا کربلاست