2777
2789
عنوان

قرمه سبزی برای تعداد بالا اموزش میدید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 56 پست

بنظر من برو پیش یه سر آشپز که مغازه ای هستن ازش بپرس چقدر مواد غذایی لازمه خودت بخر شوهرت بذار کمکش اگه اعتماد نداری تا براتون بپزه حاضری بیاره پلو هم خودت بپز تمام این چ استرس یه واسه خودت درست می کنی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باید به خدا توکل کنمو خودمو بندازم تو این کار 😂میترسم اولین بارمه

ببین عزیزم تعداد بالاست وقتت رو نذار برای سبزی و لوبیا پختن

یه قابلمه بزرگ هم بردار که مواد خورشت له نشه

فقط حواست باشه ادویه قورمه سبزی لیمو داره و نمک هم داره نباید اضافه بر اون بریزی الان برات نگاه کردم ادویه قورمه سبزی مارک (هاتی کارا )بگیر خیلی خوشمزه است هایپرمارکت ها دارن

یه چیز دیگه سبزی قرمه کنسرو شده رو بریز توی تابه خودت هم سرخ کن تا آب و روغنش کم کم بشه بعد بریز روی گوشت

کنسرو لوبیا هم آخر بریز توی خورشت تا وا نره

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
گوشت و مثلا بگو‌نفری ۴تیکه لوببا نفری دوسه تا قاشق غذاخوری ابنجوری

سبزی سخته و اینکه کدوم قابلمه مناسبه برنجه کدوم خورشت😂 

ولی یه دوستمون نظر خوبی داد دومدل میزارم یکی هم قیمه 

کنسرو که باید کلی بگیری برای ۳۰ نفر ،ولی سبزی سرخ شده دارم فریزر اندازه هارو مشکل دارم

من چشمی میریزم والله نمی دونم چند گرم میشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
یعنی خوششون نمیاد؟ اخه بچه دارم میگم شاید نتونم 🤔

نه منظورم اینه یک مدل غذا تعداد زیاد بذاری سخته و امکان خراب شدنش هم بیشتره 

اما نصفش کنی خیلی راحت‌تری 

سفره هم شیکتر میشه 

مهمون ها هم تنوع انتخاب دارن 

کدبانویی شما هم ثابت تر میشه 😊

بنظرم سخت نیس از صبح اول قرمه بذار ، بعدش مرغ 

مرغ ک خیلی راحته درست کردنش 

نظر من حتما نصف نصف کن مهمونی های اینطوری رو ....

یک مدل درست نکن سخته 

برنج چی

برنج رو که حتما تو قابلمه جادار بپز و روی اجاق بزرگ 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
بنظرم خودتو اذیت نکن تجربه بدرد بخوری نیست وقتتو بذار برای چیزی که ازش لذت ببری و استرسیم پشتش نباشه

سقارش کباب اژ بیزون هم خوبه ،اخه به مامانم گفتم ۵ کیلو برام سبزی بگیره اشنباهی ۲۰ کیلو گرفته 😂😅