2777
2789
عنوان

قرمه سبزی برای تعداد بالا اموزش میدید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 56 پست
چند تا کنسرو کافیه ؟

من خودم چهار نفریم یه دونه میخرم اووووووه شما باید ده تا بخری 

ضرر ندارد بگیر زیاد اومد بذار بعدا میخورید😁

ولی برای کسی رو نکن چطوری پختی 

بذار فکر کنن همه چی رو خودت آماده کردی حتی شوهرت نفهمه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سقارش کباب اژ بیزون هم خوبه ،اخه به مامانم گفتم ۵ کیلو برام سبزی بگیره اشنباهی ۲۰ کیلو گرفته 😂😅

همون راحت خودتو اذیت نکن اینجوری ارج و غربتم بالاتره وقتتو بذار بخودت برس خودتم نپیچون تو بوی قرمه سبزی

ندارم اجاق جدا

کارت سخته 

از خونه کسی قرض بگیر 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
میتونی ام خورشت قیمه با مرغ بزاریخیلی راحت تره براتبرنجم آماده بتعداد نفرات از آشپزخانه بیرون بگیر

قیمه هم لعاب دادنش سخته ، یعنی کلا قیمه بدم یا دومدل؟

برنج برا ۳۰ نفر یعنی رو اجاق گاز نمیشه؟ نوبتی بپزم؟