2777
2789
عنوان

نزاشتم مادرم تحویل سال ببوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 114 پست
توی تلگرامه؟مرسی عزیزدلم

نمی‌دونم شاید تلگرام هم داشته باشه 

اینستا داره 

ولی اونیکه بهم معرفی کرد ایتا رو گفت 

ولی فکر کنم تو بقیه آپ ها هم باشه 

کانال خدای خوب من هست اسمش 

حتما حالت بهتر میشه 

من رو قوی و آروم و صبور کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
من۲۶خواهرم۲۱

عزیزم منم تو شرایط تو بودم بااینک تفاوت ک خواهر کوچکتره منم 

ولی مامانم همیشه اذیتم میکنه هی تهدید ک پرتت میکنم تو خیابون خواهرمم یاد گرفت حتی یبار گفت اگ‌نری شب ک خوابی آب‌جوش کتری میریزم رو صورتت (خواهرم گفت پرستار هم هست رسمی)

یا ب داداشم ک ازم کوچکتره مامانم یاد میداد منو بزنه یبار بهش گفت این چاقو بگیر بزن ب پلیس میگم اون اول بما حمله کرد ناچاری زدیش

داداشم ۱۴سالش بود من ۲۴

تنها راهت اینه ک کمتر باهاش حرف بزنی یا بحث کنی چون مادرت نرمال نیس و اینک همه کارای خونه رو نکن چاره ای نیس بزار کثیف بشه منم قبلا همه کارا رو میکردم سوارم شدن جارو برقی میکشیدم همون لحظه داداشم راه می‌رفت و کیک می‌ریخت رو فرشها

بعدم مامانم بمن فحش میداد 

خودتو داغون نکن اعصابتو بخاطر اونا از بین نبر 

فاصله بگیر و درآمدتو جمع کن احتمالا سر ازدواجت سر جهاز مامانت اذیتت میکنه خودت پولات پس انداز کن بهش نگو چقدر داری بعدا مورد خوبی اومد بتونی جهیزیه تهیه کنی خونه خودت بری راحت میشی از این فشارها

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رلت چه ربطی به دخترعموی سلیطت داره

دختر عموم از قصد داشت راجب دختری ک نامزدیم بهم زده جلوم حرف میزد منم از دختره متنفرم 

داشت هی تعریفش میداد و‌میگفت دختر خوبیه تو اینجوری منم عصبی شدم ی حرفای ک لایقش بود زدم

مث اینکه دخترعموم رفته کل چت منو داده به رلم

و گفته این پشت دخترای مردم حرف میزنه!!!!الان ده روزه رلم بام سرسنگینه یهو ت دعواهامون از حرفاش فهمیدم ک بله چت منو خونده 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بیشتر ببینید
اره همیشه خدا مادرم دست میزار رو نقطه ضعفم و‌ بهم میگ دختر خوبی اک بودی نامزدت ولت نمیکرد همیشه داغی ...

دفعه بعدی چیزی گفت بگو این ته تقاری تو منم بزرگ ترم وظیفشه به من احترام بزاره اگر خاهر کوچیکت سری بعد بی احترامی کرد یا بحث نامزد تو پیش بکشه به تقلید از مادرت یا هر کاری ک نباید خط قرمزشو رد کنه یه تو دهنی براش واجبه بخدا بعضی وقتا لازمه این مدل رفتار من تو خانواده همه بهم احترام میزارن از عروس داماد شوهر فلان یا زن فلان کوچیک بزرگ همه میگن خیلی با ابهتی. همش برمیگرده به خودت عزیزم. مادرت اگ گفت نامزدت فلان..بگو اون لیاقت ادمی مثل منو نداشته همون بهتر گم شد تازه اگ بفهمم کسی مثل اون بی لیاقته همونا رو هم دور میندازم و ازشون دور میشم حتی اگ از خانواده م باشه بزار تلنگر بخورن بزار بفهمن تغییر کردی میترسن اصلا ناخاسته مادرت حس کنه تغییر کردی فک میکنه داره از دستت میده عوض میشه 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
عزیزم منم تو شرایط تو بودم بااینک تفاوت ک خواهر کوچکتره منم ولی مامانم همیشه اذیتم میکنه هی تهدید ک ...

من ی مدت زیادیه فاصله گرفتم ولی فایده نداشت

کلا‌شام و ناهارمم باشون نمیخورم  اما تا میام ی ده دیقه باشون خوب شم سریع مادرم ی حرفای میزنه ک عصبی شم و برم

کلا‌من‌ چند سال پیش چهار تیکه جهاز خریدم یکی از همکارای پدرمم سه چهار تیکه ظرف برام فرستاد

فر مادرم خراب شد خواهرام قیامت کردن ک اینک شوهر نمیکنه مونده رو دستمون فرش دراریم استفاده کنیم 

ی روز پشت سرم درش اوردن

دیشبم میخواستن همون ظرفا ک کادویی بودن دربیارن

منم نزاشتم گفتم چیزی ک برام نخریدین و نمیخرین اینام چشم ندارین بهم دادن

کلی تیکه بم انداختن که نک خیلی شوهر میکنی اینام مال ماست 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بیشتر ببینید
سلام پناه جان خوبی دلم برات تنگ شده بود .تو هم مثل من شانس نداری از هیچ طرف سال میگذره ما هیچی

سلام گلم خووبی

بیشتر ببینید
الهی عزیزم اشکالی نداره شاید زیادی فکرت شلوغ بوده یهو خالی کردی خودتو

کاش میزاشتم بعدش 

خاطره بدشد💔

بیشتر ببینید
چقد دله مامانت سیاهه ک تورو سنگ کردهعذاب وجدان نداشته باش گلم بچه ها اینه پدرمادر هستن هر طوری رفتار ...

همیشه زخم زبونم میزنه وقتی اشکم درمیاد نیشش باز میشه

اصلا حس میکنم بچشون نیستم بخدا یکاری کرده همه ک از من کوچیک ترن بهم توهین کنن اصلا احترامی بهم گزاشته نمیشه

بیشتر ببینید
مادر منم اینطوریهمیترسم منم تو ایندم بخاطر این تروماها با بچم اینجوری شم😭😭😭

خیلی بده خدایی درکت میکنم 

ترس منم هست چون منم مثل خودش شدم حتی بابام که بوس و بغلم میکنه رو نمیتونم بوس کنم 

ما هم دیشب دعوا کردیم 😂😂گفت بیا بوسم کن نکردم ولی بعدش ناراحت شدمالان میگم میخواد بخوابه برم بوسش ...

رفتی ؟غرورت میزاره؟

بیشتر ببینید
چرا؟

همه عید زنگ میزنن تبریک میگن یا میگن عید خوبی داشته باشیدو فلان ... این زنگ زده اول کاری به مامان من گفته فلانی که مثل تو هست سرطان داره این میمیره و اینا 😐هیچ ربطی به مامان من نداشت بعدم مامانم تو خونه تکونی کمکش کرده چقدر بهش گفتم نرو ولی مامان من رفت کمکش به جای تشکر که نکرد هیچ بعد چند تا حرفم بار مامانم کرد 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

من ی مدت زیادیه فاصله گرفتم ولی فایده نداشتکلا‌شام و ناهارمم باشون نمیخورم اما تا میام ی ده دیقه با ...

منم داشتم‌طلاق میگرفتم مامانم جلوجلو ب خواهرم گفته این طلاق بگیره جهازشو ازش میگیرم میدم بتو 

حالا خواهرم هم پولداره هم کارمندمجرد اصلا اهل ازدواج نیست ۴۳سالشه نیازی هم ب وسایل من نداره خودم لازمشون دارم

هی میگفت مامان گفته جهازت مال منه 

باز دوسال پیش داداشم گفت مامان گفت فلانی بمیره خونش میرسه بمن میزنم بنام تو ینی بنام داداشم

بعد گفت ایشالا زودتر بمیری😕

این مادرا باعث میشن بقیه هم بی ادب و پررو بشن 

منم با مامانم مشکل زیاد دارم همیشه هم دعوا داریم طبیعیه بابا ناراحت چی هستی ؟خانواده منو تو کلا مدلش ...

اخ چون هلش دادم ناراحتم واقعا‌نمیدونم‌چشم شد یهو میخواستم اگ قهرم کنم میزاشتم بعد روبوسی😭

بیشتر ببینید
من ی مدت زیادیه فاصله گرفتم ولی فایده نداشتکلا‌شام و ناهارمم باشون نمیخورم اما تا میام ی ده دیقه با ...

میتونی وسایلتو تو اتاقی بزاری درش قفل کنی ؟ یا خونه ی فامیل آشنای مطمئن بزاری؟

همه عید زنگ میزنن تبریک میگن یا میگن عید خوبی داشته باشیدو فلان ... این زنگ زده اول کاری به مامان من ...

اینده خواهر منه 

خاله تو😂🥲

البته من خاله هامم مثل‌خاله تو مادر خودم سمه

بیشتر ببینید