2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 101231 بازدید | 1084 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا خودم ترسی ندارم بیشتر واسه بقیه ترسناکم اینجوری که خیلی پیش اومده کسایی رو دیدم بعدها که صمیمی شدیم(دوستای دختر مثه خودم منظورمه) پیشم اعتراف کردن که فلانی روزه اول که دیدیمت دوست داشتیم سره صحبت رو باهات باز کنیم ولی میترسیدیم چون خوشگلی بهمون اهمیت ندی ولی وقتی باهات هم صحبت شدیم فهمیدیم اصلا همچین آدمی نیستی و اینکه یه حسه امنیت و مهربونی همراه با غرور توی چهرمه که بهم گفتن باعث میشه با ترس بهم نزدیک بشن و سره صحبت رو باز کنن ...

اوایل فکر میکردم همینطوری یه چیزی میگن اما زمانی که تعداده این آدما بیشتر شد و احساسه روزه اولشونو بهم گفتن.. مطمن شدم که آره وایبی که به آدما میدم این مدلیه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
اره چتر زیر بارون نمیدونم چرا خجالت میکشم

منم قبلا اینجوری بودم

زیر بازون چتر برنمیداشتم میگفتم الان مردم میگن چس کلاسه چقدر😅🤣

چون هروقت دورو برم و میدیدم تو خیابون  کسی استفاده نمیکرد 

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 فیلم باز📽🎬

از صحبت توی جمع 

از خواب بودن در جایی که بقیه بیدارن اینا برام خجالت آوره و 

از دست دادن عزیزان ، ارتفاع ، فضای بسته ، مارمولک برام ترسناکه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
از صحبت توی جمع از خواب بودن در جایی که بقیه بیدارن اینا برام خجالت آوره و از دست دادن عزیزان ، ارتف ...

حالا از شانست بزنه تو یه اطاق دربسته‌ی پر از مارمولک تو ارتفاع( مثلا رو ابرای کومولوس یا استراتوس) گیر کنی 😂😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟