2777
2789
عنوان

امشب تولد پسردوستم بود

213 بازدید | 15 پست

ماشالا دوستم ازهمون اول تو آسایش بود خونه جدارفت ماشین خوب وطلاوجواهرات خوب الانم برای پسرش جشن تولدیکسالگیشوگرفته بود چه جشنی نوازنده رقصنده همه چی آورده بود چند مدل غذا فینگرفود ....من به هیچی غبطه نمیخورماهرچیزی سرجای خودش قشنگه کاش منم یه خونه داشتم زودبچه دارمیشدم یه همچین جشن تولدی میکرفتم خدا نه میخاد به من خونه بده نه بچه این چه حکمتیه محض اطلاعتتون تازگیاسقط کردم 🥲

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ان‌شاا...خدا بهت میده وقتی سقط کردی یعنی دوباره بچه دار میشی .ببین همه تو زندگیشون مشکلات خودشون دارن منهاش بعضیا مشکلاتشان پیدا بعضیا نیست.شمام الان ظاهر زندگی دوستتون می بینید و هیچی از زندگیشون که نمی دونید

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
گنج قارونم داشته باشی تو فساد غرق باشی فایده نداره برای بچه طفل معصوم از الان فساد و فحشا راه مینداز ...

حالا رقاص عربی زن که نیاوردن😂 یکی واسه بچه ها مث عموپورنگ آوردن 

گنج قارونم داشته باشی تو فساد غرق باشی فایده نداره برای بچه طفل معصوم از الان فساد و فحشا راه مینداز ...

چه فسادی مردمسلمان نوازنده یه دخترکوچیک بود سه تارمیزد رقصنده هم دوتا پسربچه بودن اذری میرقصیدن

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱

بیشتر ببینید
حالا رقاص عربی زن که نیاوردن😂 یکی واسه بچه ها مث عموپورنگ آوردن

والا انگارکابرس😂😂

بیشتر ببینید

سلام خوبین میگن مومن غبطه میخوره ولی حسادت نمیکنه

ان شاءالله بزودی شماهم به همه آرزوهاتون برسین

تو این دوره واقعا خونه دار شدن سخته

خدا بهترینها نصیبتون کنه

بابت سقط هم گاهی مشکل از خود زوجین گاهی از خود جنین

هرکدومش که هست ان شاءالله بزودی بچه سالم و صالح خدا نصیبتون کنه

نمیدونم با طب اسلامی اشنایی دارین یا نه اما تونستین برین حتما پیش یه نماینده خوب و عالیه شهرتون مطمئن باشین بزودی مشکل رفع و بچه دار میشین

چندنفر خودم میشناسم مشکل تنبلی تخمدان و‌کیست داشتن و دارو طب اسلامی استفاده کردن بچه دار شدن

البته درمان شده ها زیادن ها اما از کسانی که میشناسم گفتم که بدونین صرفا از شنیده ها حرف نمیزنم که بگین شاید تبلیغات بوده و.....ما هفت ساله با این طب ناب اهل بیت اشنا شدیم و معجزه ها دیدیم و عضویتم تو نی نی سایت هم بیشتر به نیت آشنا کردن بیمارا و کسانی که دوس دارن بچه دار بشن

چون کسانی بودن که دکترا گفتن نازان ولی بچه دار شدن

دوست داشتین بگین کدوم شهرین از رو پی دی اف عکس لیست نماینده های شهرتون بفرستم

سلام خوبین میگن مومن حسادت نمیکنه ولی غبطه میخورهان شاءالله بزودی شماهم به همه آرزوهاتون برسینتو این ...

ممنونم مرسی خودم اصلیتااعل تبریزم امابخاطرکارشوهرم سلماسم که یکی ازشهرستانهای اورمیی

بیشتر ببینید

ـ😳

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
ممنونم مرسی خودم اصلیتااعل تبریزم امابخاطرکارشوهرم سلماسم که یکی ازشهرستانهای اورمیی

تمام شهرا چند نماینده داره که قطعا بین شون باتجربه ترین و بهترینی وجود داره عکس میفرستم براتون برا ارومیه تاحالا نشنیدم میپرسم اگه شخص مجربی رو معرفی کردن بهتون اطلاع میدم اگه نه که خودتون تحقیق کنین پیش هرکدوم بهترن برین اگرم خواستین میتونین تلفنی ویزیت انلاین بشین پیش دکتر علی اراسته ایشون تهران هستن هم پزشکن و هم نماینده طب اسلامی،دکتر مومن و باخدایی هم هست ماهم تهران نیستیم و‌شهر خودمونم نماینده خوبی و عالی میشناسم اما چون حساسم گاهی از چندنماینده و همچنین از دکتر اراسته هم گاهی نسخه میگیرم ولی داروها از شهر خودمون تهیه میکنم

شمام اگه خواستین بگید شماره منشی دکتر اراسته بفرستم براتون