2777
2789
عنوان

داستان واقعی سرگذشت عشق من توروخدا بیاید چون کمک لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 78 پست

دخترخاله اش با همه بگو بخند داره یا فقط با نامزد شما اینطوره؟

شوهر دخترخالش در برابر این رفتارا هیچی نمیگه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد از سیزده سال زندگی مشترک دارم بهت میگم مردا وقتی میری باهاشون زیر یه سقف تازه خودشونو نشون میدن ...

این خیلی بده

من مشکلم اخلاقش نیست

اخلاقش خوبه مورد پسندمه

ولی میترسم خیانت کنه ،، گاهی وقتا شوخیم شده گوشیشو دستم نمیده  بعصی وقتا میده 

من خودم بدون ترس گوشیم و حتی شده ده دقیقه ام دستش میدم

خیلی حواست جمع کن دختر من زندگیم با خیانت از هم پاشید با به بچه نه راه پس دارم نه راه پیش

منم از این خیانت لعنتی میترسم بخدا

وگرنه اخلاقش خوبه

نمیدونم چ کنم بخدا

دخترخاله اش با همه بگو بخند داره یا فقط با نامزد شما اینطوره؟شوهر دخترخالش در برابر این رفتارا هیچی ...

راستش اون موقع شوهرش نبودش ک این شوخیارو میکرد

ن دختره کلن باهمه گرم میگیره عزیزم

خیلی حواست جمع کن دختر من زندگیم با خیانت از هم پاشید با به بچه نه راه پس دارم نه راه پیش

ببخشید اینو میگم ولی شوهرت میخاد اون زن ک باهاش خیانت کرده رو بگیره؟

ببخشید اینو میگم ولی شوهرت میخاد اون زن ک باهاش خیانت کرده رو بگیره؟

میخاست بگیره اون زن ام شوهرش فهمید طلاقش داد اینم اومد به من گفت برو هری خونه بابات مهریتم‌قسطی میدم‌‌منم دوستم وکیل بود گفت بهش بگو خودت برو درخواست بده اگه تو رفتی درخواست دادی هیچی به هیچی اینم که هیچی نداشت که مهریه منو بده زبونش کرد تو کو..نش‌خفه شد  فکر نمی‌کرد من بمونم ولی موندم 

اون زن ام که دید این هیچکاری نکرد منو طلاق نداد ولش کرد پرستار بود اینم تو بیمارستان یه تاسییاتی‌نیازی به این لجن نداشت از این قضیه شش سال میگذره و ما همخونه ایم دستمون به هم نمیخوره کلامی باهم حرف نمی‌زنیم عین روح از کنارهم رد میشم

میخاست بگیره اون زن ام شوهرش فهمید طلاقش داد اینم اومد به من گفت برو هری خونه بابات مهریتم‌قسطی میدم ...

عزیزدلم بمیرم برات چقد سختی کشیدی

چرا انقد شوهرت پسته

شوهرت خوشگله؟؟

چ زن خرابی بوده تاوانشو اون دنیا پس میده

عزیزدلم بمیرم برات چقد سختی کشیدیچرا انقد شوهرت پستهشوهرت خوشگله؟؟چ زن خرابی بوده تاوانشو اون دنیا پ ...

زندگی من لحظه لحظش‌جهنم یه پسر یازده ساله دارم یه مادر که تحمل دور پاسگاه دادگاه رفتن منو نداره تو یه محیط کوچیک حرف مردم بابام آدم سر شناسی میفتم سر زبون 

اره قد هیکل درشت ورزشکاری داری اونم گول همینو خرده بود امشب فقط از امام حسین خاستم به خودش توسل  کردم سرشو از سرنوشت من کم کنه 

زندگی من لحظه لحظش‌جهنم یه پسر یازده ساله دارم یه مادر که تحمل دور پاسگاه دادگاه رفتن منو نداره تو ی ...

عزیزدلم انشالله ب خاطر این ماه عزیز ب حاجتت میرسی

اون عوضی لیاقت تورو نداره

نامزد من قدش ۱۸۷ ، ولی شکم داره ، هیکلش چاق نیست ۷۵ کیلوع شکم داره😑همش میگم خدایا ب چشم بقیه زشت باشع