2777
2789
عنوان

یارانه دخترمو میریزن ب حساب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 25 پست
آخه میگن یارانه بچه خودکار فعال میشع ب کارتی ک یارانه پدرش هست؟

حالاجدا کنید 

به شوهرت بگو بخاطر خرج پوشک بچه و اینا یارانه رو جداکنید تا بچه هم یارانه بگیره

امان از دست این مردای بی فکر

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرم گف با چه رویی میگی یارانمونو جدا کنیم اگه جدا هم کنیم من هرماه ب مامانم پول میدم ولی کارت یارا ...

مامانا خودشون نباید قبول کنن حق بچه رو بخورن یا ازش پول بگیرن 

وااا از زمین به آسمون میباره ؟!!!

مگه مادرش گداست که پسرش بهش پول بده اونم تو این روزگار که باید دست جوونا رو گرفت اونم جوونی که خودش زن و بچه داره 

حالا نه که بحث یارانه باشه 

بحث پول دادان و عیدی دادن و فلان خریدن پسر یا دختر برا خانواده پدری هست 

چقدر متنفرم از همچین مادرهایی 

حالا نمیدونم عملکرد مالی و حسابی شما چطوره 

ممکنه قطعش کنن اگر جدا کنی مگه اینکه مبلغ چند صد تومنی برای رهن ندی یا تراکنش بالا نباشه 

اما ما یارانه رو سه سال پیش جدا کردیم 

نامردهای  حق مردم خور یارانمون رو قطع کردن 

فک کن یه کارمند با زن خانه دار که پول رهن میداد رو دهک ده اعلام کردن و هیچ کی پاسخگو نیست 

اما قبلش که یارانم رو سرپرستی پدرم بود و متاهل بودم پدرم بهم یارانمو واریز می‌کرد حتی زمان کرونا که یه تومن وام میدادن رو یارانه اونم وام هم بهم داد 

حالا نمیدونم عملکرد مالی و حسابی شما چطوره ممکنه قطعش کنن اگر جدا کنی مگه اینکه مبلغ چند صد تومنی بر ...

یارانه دهک ۸ ۹ ۱۰ هم قراره قطع شه انگار 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !