2777
2789
انتی بیوتیک هم‌مرتب بهش دادم فردا حتنا میبرمش بیمارستان چون مطب اطفال تعطیلالان از دیشب نخوابیدم نگر ...

گل ختمی بنفشه بریز تو اب سرد بعد ده دقیقه صاف کن اب شو کم کم بده بخوره تو یک لگن اب بریز یکم نمک وگل ختمی بنفشه پاشوره کن و رو پیشونیش از اون اب دستمال خیس کن بذار اگه خاک شیر بدی خوبه شکمش اگه کار کنه رود تب قطع میشه

انتی بیوتیک هم‌مرتب بهش دادم فردا حتنا میبرمش بیمارستان چون مطب اطفال تعطیلالان از دیشب نخوابیدم نگر ...

از خودت نده خب معلوم نیست ک عفونت از باکتریه یا چیه ک

باید انتی مخشوصشو بدی خب

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فردا چیه میگم همین الان پاشو یرو چرا حرف نمیفهمی بچت باید ببری اورژانس مطب واس مواقعیه ک بچه ت زیاد خطرناک نیس 

شیاف براش گذاشتم مرتب دارم پاشویه میکنم نمیذارم از این بالا تر بره ولی قط هم‌نشده تبش

خدا بهت قوت بده، تب خیلی عذاب آوره مدام باید مراقبت کنی و نگرانی رو تحمل کنی، إن شآء الله زودتر تبش بیاد پایین

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
خدا بهت قوت بده، تب خیلی عذاب آوره مدام باید مراقبت کنی و نگرانی رو تحمل کنی، إن شآء الله زودتر تبش ...

خطرنامه خواهر من منم بچهم نصف شب بود تبش از 39پایین نمیومد لا هزار بدبختی تا صبح پاشویه و شیاف و حموم کردنش ک تبش کنترل شه سر صبح سریع یردیمش دکتر اورژانس

شیاف دیکلوفناک خطرناکه چرت گذاشتی خدا خیرت یده شیاف استامینفون اونم 125 فقط برا بچه عفونتش حتما زده ...

دکتر بهش دیکلو داد سرخود نذاشتم که 

انتی بیوتیک‌هم‌مرتب بهش میدم 

خیلی مراقب تبشم الان داغ هست ولی بالا نیست خیلی 

من انتظار داشتم‌بعد شیاف کلا تب قطع بشه ک‌نشده 

الان همزمان دارم‌ پارچه نم‌دار رو‌بدنش میذارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
بیشتر ببینید
خواهشا رفتی دکتر بگو‌ شیاف دیکلوفناک دادم تا کترم یه دعوای خوب بکندت سر خوددارو ندی به بچه زیریکسال

رفتم دکتر بهش داد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
بیشتر ببینید
دارو براش گرفتی دکتر دیده بچه تو انتی بیوتیک گرفتی ؟

بله دکتر بهش داد انتی بیوتیک شیاف برا تب 

گفت اول بروفن بده اگ دیدی خوراکی تب پایین نیومد ی شیاف براش بذار دیگ‌تا۴۸ساعت استفاده نکن ‌شیاف 

بیشتر ببینید
دکتر بهش دیکلو داد سرخود نذاشتم که انتی بیوتیک‌هم‌مرتب بهش میدم خیلی مراقب تبشم الان داغ هست ولی بال ...

اها بردی دکتر دارو داده؟خب بگو بردمش دکتر داره دارو مصرف میکنه خدا خیرت بده از دستت عصبی شدم اگه دارو با نظر دکتر داره میخوره اره پاشویه کن دستمال نمدار و پیشونیش بزار کف پاش لباس نازک تنش کن دماسنح چک‌کن از 38و نیم بالاتر نره ک خیلی خطرناک میشه دو ذوز تب میکنه تا انتی بیوتیک عمل کنه و‌خوب بشه ان شالله

بله دکتر بهش داد انتی بیوتیک شیاف برا تب گفت اول بروفن بده اگ دیدی خوراکی تب پایین نیومد ی شیاف براش ...

خب خداذوشکر طبق نظر دکتر داری میدی تب سخت میاد پایین کمیی صبر و تحمل میخپاد خسته هم نباشی ان شالله میاد پایین دیگه یه دو روز تب داره تا تموم بشه