2777
2789
عنوان

داستان واقعی سرگذشت عشق من توروخدا بیاید چون کمک لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 78 پست

این آقا قطعا بهت خیانت میکنه بیخیالش شو سختی موندن خونه پدرتو به دوش بکش و قید عشقتو بزن که عشقی که تو عشقش نباشی فایده نداره

طبق حرفای خودت ایشون فقط منتظر اشاره ای از سمت نامزد قبلیشه تا بدوعه سمتش حتی بااینکه بش خیانت کرده

اون تیکه هم که با پیام امتحانش کردی و گفته از اول میدونسته تویی کاملا دروغ گفته بت . اره فهمیده تویی ولی نه از اول ! اونجایی که بش گفته عوض نشدی اینا واقعا تصورش بوده که خودشه حالا بعدش تو یچیزی گفتی و این فهمیده اون نیستی 

من تقریبا هم سن و سال توام و احساس صمیمیت و همدلی میکنم بات که اینارو بت میگم

اشتباهی نکن که بعدا نتونی درستش کنی!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم انشالله ب خاطر این ماه عزیز ب حاجتت میرسیاون عوضی لیاقت تورو ندارهنامزد من قدش ۱۸۷ ، ولی شکم ...

به چشم من یکی که خوشگله البته من سنم کمه  ۱۳ هستم چند سال اختلاف سنی دارید؟      انقدر نترس از خیانتش با چیزایی که تعریف کردی به احتمال ۹۵ درصد دوست داره اگر هم دوست داشته باشه خیانت نمیکنه ولی باز امتحانش کن نه جوری که بری رو مخش یه جور که نفهمه