2777
2789
عنوان

داستان واقعی سرگذشت عشق من توروخدا بیاید چون کمک لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 78 پست

محبت هم میکنه زبونی

ولی اکثرا اخماش تو همه ک میگ این مدلمه و همینطورم

ادمیه کلن اصن نمیخنده، مگ ب زور بعضی وقتا بخنده

.هروقت بهش میگم دوسم نداری میگ بخدا دوست دارم اینا همش تصوراته خودته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خدایی زیادددد دوسش دارم میدونم اگر ازش جدا بشم داغون میشم

شرایط خانوادمم بگم زیاد بام خوب نیستن والا، حتی ۱۳ ۱۴ سالگیم یبار ب زور نامزدم کردن خدا بهم رحم کرد در این حد

شهرمونم چون خیلیی کوچیکه کار جالبی نداره، ک بخوام برم، وخانوادمم نمیزارن اصلننن

نامزدم وضع مالیش خوبه،، عالی نیست ولی خوب بد هم نیست

لاقل برا من دست و دل بازه

بعضی وقتا میگم باهاش بهم بزنم  ب چند دلیل نمیتونم رو تصمیمم مصمم باشم(اول اینکه خیلییی دوسش دارم واقعنم دارم، دوم اینکه خانوادم زیاد باهام خوب نیستن حتی سر اینک بم غذا بدن بخورم بحثم میشه باشون سوم اینکه نامزدم حاظر نیست ازم جدا شه هروقت حرف از جدایی میشه ب هر نحوی شده میاد خونمون تصمیممو عوض میکنه

اینا مشکلاتش بودن ک گفتم

حالا نظر شما چیه

شما باشید چیکار میکنید؟

از طرف جدا میشید یا ن؟

من مشکلم نامزد قبلیش نیست راستش،،، چون زیاد ادم جالبی نیست برام مهم نیس نامزدم بهش حسی داشته باشه یا ن ادم مغروری نیستم ولی در حد خودم نمیدونم ک ب این فک کنم چون راستش دختره هم بش خیانت کرده هم از نظر ظاهری من از اون سرترم

میدونم الان میگید چ دختر پرو .. ای هستم ولی بخدا انقد سختی کشیدم

با این چیزایی ک گفتم ب نظر شما نامزدم دوستم داره ؟

بنظر من بیشتر باهاش بمون فعلا عقد نکن بزار شناخت بیشتری پیدا کنی

خدایا اینا از الان قرار گذاشتن اخر تابستون عروسی کنیم

من از این بابت حیالم راحته نامزدم دست بزن نداره

بداخلاق نیست

خودشو نمیگیره

خسیس نیست

باهام بشدت مهربونه و انگار دوسم داره

ولی ترسم اینه خیانت کنه بهم 

بعد از سیزده سال زندگی مشترک دارم بهت میگم مردا وقتی میری باهاشون زیر یه سقف تازه خودشونو نشون میدن یعنی از این که تو دوران عقد میبینی چند درجه بدتر اخلاقای بدش پررنگ تر میشه 

باهاش صحبت کن اگر دوستت داره رفتارش باهات ملایمتر باشه بگو دوست دارم لبخندت سهم چشای من باشه تا دیگر ...

چ حرف جالبی زدی عزیزم حتمن میگم بهش

ولی ی چیزی هست

اخلاقش خوبه، مهربونه دست و دلبازه کلن باهام خوبه،، فقط ترسم اینه خیانت کنه خیلیی میترسم راستش