2777
2789

رشته پزشکی؟ دیدید؟ خواهر من تیپ سه هست 

خیلی دوس داره ولی من بهش گفتم نمیشه اونجا بری همین انتقالی دادن ب شهر خودمون هم تقریبا غیر ممکنه چه برسه به تهران

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا با دوندگی زیاد میشه چون من مواردی رو دیدم

به من گفته چون دوست پسرش تهرانه میخواد بره

بعد میگمش به مامان و بابا چی میخوای بگی میگه میگم رنک دانشگاهش خوبه

یعنی الان باید برم با خود دانشگاه تهران صحبت کنم براش حضوری؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

بیشتر ببینید
حقیقتش همکلاسیم رفت بهشتی منم نمیدونم چطور تونست از ی شهر داغون

سهمیه نداشت؟

بیشتر ببینید
به من گفته چون دوست پسرش تهرانه میخواد برهبعد میگمش به مامان و بابا چی میخوای بگی میگه میگم رنک دانش ...

نمی‌دونم واقعا چون خودم این کار رو نکردم ولی دیدم که کسانی انتقالی گرفتن

تیپ سه که امکان نداره 

تیپ یک هم من ندیدم 

فقط تیپ سه به تیپ دو دیدم اونم با هزارتا مصیبت و دلیل موجه

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

پارتی ندارید؟یه پارتی گنده میخواد اگه بشه

نه متاسفانه

نمیدونم چه راهی بهش پیشنهاد بدم میخواد به پسره نزدیک تر بشه ولی خب بهش میگم باید به مامان اینا بگی میگه نه

وگرنه میتونه همون شهرای کوچیک تر نزدیک به پسره رو بره کار سختی هم نیست با کد رشتش جا به جا میشه

منتها دیگه دلیلی نمیشه اورد واسه خانواده

بیشتر ببینید
به من گفته چون دوست پسرش تهرانه میخواد برهبعد میگمش به مامان و بابا چی میخوای بگی میگه میگم رنک دانش ...

من تیپ یک به یک دیدم فقط ،اونم نه خود تهران ...

خیلی سخته ،اونم با کلی چیز میز ،مثلا طرف تو دانشگاه خودشونم نفر اول بوده و ازدواج کرده بود و اصلا شوهرش جز رتبه برترا بود و ...

سهمیه و پارتی به شدت قوی میخواد این مورد که خیلییی نادره ،مهمانی رو فعلا امتحان کنه 

آخه دل بخواهی که نیست این مسائل 🥴

تا جایی که شنیدم انتقالی ومهمان به تهران ممنوعه

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید