پشت کنکوری هستم ، از وقتی شروع کردم خیلی پایه ضعیفی داشتم و به آزمون های قلمچی اینا نتونستم برم، با وجود اینکه ساعت مطالعمم بالا بود اما. هنوز یه سری مباحث رو تموم نکردم و باید با کیفیت پیش ببرم
از آنجایی که تو خوابم اختلال شدیدی داشتم دارو برای تنظیم خواب تحت نظر دکترم مصرف میکردم که ساعتشو بخاطر ماه رمضان و روزه گرفتن ناچارا تغییر. دادم البته به دکترم گفتم اما گفتن روزه گرفتن با این روندت تداخل داره اما خب مخالفتی هم نداشت که نگیرم
چند روزی رو تحمل کردم اما اصلا از افطار تا سحر کافی نیست برام و کمی از اون صرف چیزی بخورم و گزارش کارم و اینا میشه و باز حتی بعد سحر بشدت احساس خواب آلودگی میکنم و نمیتونم درس بخونم چون مجبورم در طول روز چیزی نمیخورم زیاد بخورم و بعد خوابم میگیره
اما وقتی روزه نبودم در حد کم میخوردم که بعدش درس میخوندم مشکلی نداشتم
چند روزی مجبور شدم برم بیرون شهر برگردم که روزه نگرفتن گناه نباشه ، ولی هر روز برام مقدور نیست این روند
توروخدا یکی بهم کمک کنه بگه چیکار کنم
دارم از برنامه عقب میفتم، خوابم بهم خورده همش احساس خستگی بی حسی دارم ، بیشتر میخوابم و ساعت مطالعم الان که اینقدر به کنکور نزدیکیم کمتر شده
اگر نگیرم هم باز از کفاره و گناهش میترسم
خواهشاً منو یکی راهنمایی کنه .
کمکککک ، یا چیکار کنم اصلا عادت ماهیانه ام جلو بیفته با آمپولی چیزی دارویی دوایی میشه یکاریش کرد حتما به زودی بشم 😔😔