2777
2789

پشت کنکوری هستم ، از وقتی شروع کردم خیلی پایه ضعیفی داشتم و به آزمون های قلمچی اینا نتونستم برم، با وجود اینکه ساعت مطالعمم بالا بود اما. هنوز یه سری مباحث رو تموم نکردم و باید با کیفیت پیش ببرم 

از آنجایی که تو خوابم اختلال شدیدی داشتم دارو برای تنظیم خواب تحت نظر دکترم مصرف میکردم که ساعتشو بخاطر ماه رمضان و روزه گرفتن ناچارا تغییر. دادم البته به دکترم گفتم اما گفتن روزه گرفتن با این روندت تداخل داره اما خب مخالفتی هم نداشت که نگیرم

چند روزی رو تحمل کردم اما اصلا از افطار تا سحر کافی نیست برام و کمی از اون صرف چیزی بخورم و گزارش کارم و اینا میشه و باز حتی بعد سحر بشدت احساس خواب آلودگی میکنم و نمیتونم درس بخونم چون مجبورم در طول روز چیزی نمی‌خورم زیاد بخورم و بعد خوابم میگیره 

اما وقتی روزه نبودم در حد کم می‌خوردم که بعدش درس میخوندم مشکلی نداشتم 

چند روزی مجبور شدم برم بیرون شهر برگردم که روزه نگرفتن گناه نباشه ، ولی هر روز برام مقدور نیست این روند 

توروخدا یکی بهم کمک کنه بگه چیکار کنم 

دارم از برنامه عقب میفتم، خوابم بهم خورده همش احساس خستگی بی حسی دارم ، بیشتر می‌خوابم و ساعت مطالعم الان که اینقدر به کنکور نزدیکیم کمتر شده

اگر نگیرم هم باز از کفاره و گناهش میترسم 

خواهشاً منو یکی راهنمایی کنه . 

کمکککک ، یا چیکار کنم اصلا عادت ماهیانه ام جلو بیفته با آمپولی چیزی دارویی دوایی میشه یکاریش کرد حتما به زودی بشم  😔😔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دشمن دین . شیطان من الانس .

بچه ها لطفاً به هم توهین نکنید ، اعتقادات هرکسی متفاوته لطفا بهم هم احترام بزارید این پیام رو ریپلای نکنید تا بحثی تو تاپیکم پیش نیاد چون من بزای مشکلم راهنمایی میخواستم و نمی‌خوام بحث و جنجال پیش بیاد