2777
2789
عنوان

دختره به نامزدم پیشنهاد دوستی داد اونم سریع قبول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه آدمو احمق فرض کنن برای من خیلی حرص دراره و دلم میخواد طرفو بکشم

فقط از خودم ممنونم که به حرفش اعتماد نکردم با اینکه سعی کرده بود شماره دختره رو برش بزنه ... رفتم بهش پیام دادم

وگرنه چقدر به ریش من میخندید 

خداروشکر کن الان جدا شدی خوشحال باش این ادم اون روشو نشون داد شناسنامت واسه یه ادم بی ارزش خط خطی نش ...

من قرار بود بخاطر این ادم بی ارزش از شهر خودم برم شهر اونا زندگی کنم.. تا این حد عاشق بودم و فداکار

نامزد من انگار توو ماشین امار میده مثلا به دختره گفته وصل شو به بلوتوث هر اهنگی که میخوایی بذارکه دخ ...

خب پس مشکل از نامزدته هیچ اسنپی این چیزارو نمیگه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بمن میگه اون تایم منو تو کات بودیم پس خیانت محسوب نمیشه !

چ پررو چ توجیح زشتی 

با هر کات و قهر و دعوا بخواد اینجوری کنه ک نمیشه 

بهش توجه نکن اون الان ب هر جا چنگ میزنه مهم اینه ذاتش برات رو شد 

دکمشو بزن

نمیدونم کی راست میگه کی دروغ، ولی به نظرم از پایه های مهم زندگی اعتماد هست. 

وقتی یه آدمی عرضه نداره سالم و پاک باشه در حدی که بشه با آرامش کنارش زندگی کرد، پس بدون که اون آدم ذره ای ارزش جوونی و سلامتیت رو نداره. حذفش کن. آدم قحطی نیست. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

چ پررو چ توجیح زشتی با هر کات و قهر و دعوا بخواد اینجوری کنه ک نمیشه بهش توجه نکن اون الان ب هر جا چ ...

من یه مدت طولانی بود میخواستم کات کنم با اینکه عاشق شده بودم ولی یسری رفتاراش رو مخم بود‌. مثلا خسیس بود یه کادو یه شاخه گل رو از من دریغ میکرد فقط همون اوایل که میخواس مخمو بزنه خوب بود ، با زنای رفیقاش صمیمی بود همیشههه کامنتای طولانی و تعریف براشون میذاشت

ولی چون عاشق بودم خودمو توجیح میکردم ک اشکال نداره پول نداره تو حساسی فلان...

خداروشکر بالاخره مچشو اینجوری گرفتم و دکمه شو زدم تا ابد