2777
2789
عنوان

دختره به نامزدم پیشنهاد دوستی داد اونم سریع قبول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 61 پست
من یه مدت طولانی بود میخواستم کات کنم با اینکه عاشق شده بودم ولی یسری رفتاراش رو مخم بود‌. مثلا خسیس ...

بهت تبریک میگم 

همین چیزایی ک گفتی دلیل کافی بوده برای کات 

ایشالا ی بخت خوب و ی پسر عالی نصیبت بشه 

با خودت بگی گور بابای قبلی ک وقتمو هدر دادم براش 

بهت تبریک میگم همین چیزایی ک گفتی دلیل کافی بوده برای کات ایشالا ی بخت خوب و ی پسر عالی نصیبت بشه با ...

۴ سال وقتمو هدر دادم نمیدونم چرا انقد شدید عاشق شده بودم اصلا مغزم از کار افتاده بود چشام هیچیو نمیدید جز اون💆‍♀️💔لعنت به من...

مرسی عزیزم🫂امیدوارم خدا خودش یکیو برام انتخاب کنه من که ریدم با این انتخابم💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴ سال وقتمو هدر دادم نمیدونم چرا انقد شدید عاشق شده بودم اصلا مغزم از کار افتاده بود چشام هیچیو نمید ...

اشکال نداره تجربه شد برات 

اگ این اتفاق نمیفتاد قدر ادم خوبی ک وارد زندگیت بشه رو شاید انقدر اندازه الانت نمیدونستی

به چشم درس عبرت نگاش کن 

پیش میاد دیگ ادم عاشق کر و کور میشه دور از جونت

چند سالته؟

اشکال نداره تجربه شد برات اگ این اتفاق نمیفتاد قدر ادم خوبی ک وارد زندگیت بشه رو شاید انقدر اندازه ا ...

۲۵

انقدررر حرصم میداد تا بحثمون میشد سریع اف میشد یا انلاین بود سین نمیکرد یا میزد از همه جا بلاکم میکرد میدونست بدم میاد دیگ شدیدتر تکرارش میکرد

خدا لعنتش کنه ایشالله یکی گیرش بیاد یه روز قدر منو بدونه

همه مثل هم نیستن ۹۹ درصد همینطورینشاید یه درصد مرد خوب وجود داشته باشه

ببین من همیشه میگم که ما بهشون یاد میدیم که چجوری باما رفتار کنن وگرنه که اونا مارو بلدنبودن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

[QUOTE=376063431]من همه مردارو مثل هم نمیبینم[/QUOT

ببین واقعا استثنا  هست و ان شاءالله  همسر شما جزشوت باشه ولی من میگم بی شک همه مردا هولن فقط دیر و زود دارهربعضیا کافیه یکم بیشتر پا فشاری کنی بعضیام با سلام اول

[QUOTE=376063431]من همه مردارو مثل هم نمیبینم[/QUOTببین واقعا استثنا هست و ان شاءالله همسر شما جزش ...

دیدگاه من با دیدگاه شما فرق داره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اره دیگ خودشم میخاریده ، بعد که با هم چت کردن به دختره گفته ماساژ چشمای من دیدن چهره شما بود 😕😕😕

وای چه عن هولی

خوب خودش دست خودشو رو کرد

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد.