2777
2789
عنوان

کلاهبردارهای مشهد برای سوئیت و خانه 🤬🤬🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 68 پست

منم یکی بهم زنگ زد گفت خیلی گیرم ۱۰ میلیون بده یک روزه پس میدم هنوز ۵ روز گذشته خبری ازش نیست یه بار گفت شماره کارت بده بزنم باز گفت کارتم سوخته یا چی میزنم نمیاد😑

دقیقااز ما هم تو دیوار ۱۰ میلیون خوردنمن نمیدونم اینا که میگن شکایت کن خودشون اصن تجربه دارن؟؟؟؟؟این ...

میگم چه شباهت اسمی دارین با من اولین باره میبینم اکانت شما رو 

ناشناس ادب رعایت نمیشه 🤣🤦

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم یکی بهم زنگ زد گفت خیلی گیرم ۱۰ میلیون بده یک روزه پس میدم هنوز ۵ روز گذشته خبری ازش نیست یه بار ...

غریبه؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
میگم چه شباهت اسمی دارین با من اولین باره میبینم اکانت شما رو

اره منم تاحالا شما رو ندیده بودم

خوشبختم

🌹🌹🌹🌹

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چه شماره ای باید زنگ بزنیمجهنم ۵۰۰ تومن اون ۴ تومن خیلی بهمون فشار اورد تو این اوضاع اقتصادی

اصلا دستت ب جایی نمیرسه 

چون توی دیوار پلیس فتا نوشته نوشته ک از پرداخت هرگونه بیعانه خود داری کنید

چرا ریختی؟ 

از اتاقک یا هر برنامه معتبر دیگه ای رزرو میکردی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

6219861828641570حجت اله شیرالیواریز مبلغ 5/000/000 ریالمعادل هزینه ی رزرو واحد ساختمان آسمان شرقتاری ...

عزیزم دیوار همینه 

حتی برا اجاره خونه هم کلاه بردار زیاده 

اصلا به هیچ وجه تو دیوار جایی پیدا کردین بیعانه ندین تا مطمئن نشدین ماهم سرمون زیاد کلاه رفته بخاطر اجاره خونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

وای واقعا من تو بیمارستانم همین اتفاق  با چندتا اسنپی کرده بودن. گفته بود من دکترم  پول بزن به این کارت بیا بیمارستان پول نقد با کرایه بگیر بد بختا همین کارو کرده بودن  ولی دکتری وجود نداشت 🫢

ناشناس ادب رعایت نمیشه 🤣🤦

غریبه؟؟؟؟؟

نه تو یک شهریم می‌شناسیم همو از دوز 

ولی صمیمی اینا نیستیم که رو داشته باشه بهم زنگ بزنه برای پول، نمیدونم چرا فکر نمیکنه کارش بیشعوری محضه، خوب گفت یک روزه منم گفتم کارش گیره کارش راه بیافته 

حتی نمیکنه یه زنگ یا پیام بده بگه مثلا پولم جور نیست ۱۰ روزه میدم ۲۰ روزه میدم،

انگار من بچه ام میگه میزنم نمیاد😐