2777
2789
عنوان

کلاهبردارهای مشهد برای سوئیت و خانه 🤬🤬🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 68 پست
وای واقعا من تو بیمارستانم همین اتفاق با چندتا اسنپی کرده بودن. گفته بود من دکترم پول بزن به این ک ...

شغلتون چیه؟؟؟ 

پیـچـــیـدِه تَـر اَز آنَــم کِـه تُـو بِـفَهمی مَـــرَا):🩵

پارسال ما برای عید فطر رزرو کردیم از یک ماه قبل 

طرف یه هفته مونده زنگ زد که من نمیدونستم تاریختون عید فطره! باید هر روز ۵۰۰ اضافه تر بدین ! 

تهش که قبول نکردیم اون بیانه روهم برنگردوند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دیوار همینه حتی برا اجاره خونه هم کلاه بردار زیاده اصلا به هیچ وجه تو دیوار جایی پیدا کردین بی ...

آره فقط پرداخت امن دیوار خوبه من یه بار خرید کردم یارو تا فهمید پرداخت امن زدم عصبی شد گفت چرا پرداخت به کارتم نزدی اصلا نمیفرستم گفتم نفرست، ۲۴ ساعت دیگه پولم از دیوار برگشت به حسابم

نه تو یک شهریم می‌شناسیم همو از دوز ولی صمیمی اینا نیستیم که رو داشته باشه بهم زنگ بزنه برای پول، نم ...

ببین جدیدا جوری شده خوبی کنی،میگن دور از جون خر گیر آوردیم

هیچ نباید روی کسی رو بگیری بخدا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ببین جدیدا جوری شده خوبی کنی،میگن دور از جون خر گیر آوردیمهیچ نباید روی کسی رو بگیری بخدا

آره بخدا 

انگار نه انگار شب عیدی دست مردم تنگه 

من واقعا پولمو لازم دارم بهم میگفت یک ماه یا بیشتر قرض بده اصلا نمیدادم چون یک روز گفت گول خوردم گول سادگیمو .

فقط میخوام یه پیام بدم بهش چیزی بگم اما منتظرم پولمو واریز کنه بعد

چه شماره ای باید زنگ بزنیمجهنم ۵۰۰ تومن اون ۴ تومن خیلی بهمون فشار اورد تو این اوضاع اقتصادی

عزیزم شما میهمان امام رضا هستی امام رضا شرمنده کسی نمیزاره بشه 

قطعا چوبشو تو این دنیا و اون دنیا میخورن 

و اما شما شکایتتو پیش امام رضا بکن و به جاش طلب هزار برابر رزق و مال و خیرها توی زندگی دنیا و آخرت  برای خودت و خانوادت کن

امروز زندگی پس از زندگی در مورد یه راهنما زائر که از خیر پورسانتی گذشت تا یه خانواده مریض دار  رو براشون هتل با قیمت پایین پیدا کرد و اون دنیا امام رضا کمکش کرد در عوض 

عزیزم میری حرم میشه برام دعا کنی امسال دعوتم کنه بیام پابوس آقا امام رضا خیلی دلم هواشو کرده اسمم مریم هست 

آره بخدا انگار نه انگار شب عیدی دست مردم تنگه من واقعا پولمو لازم دارم بهم میگفت یک ماه یا بیشتر قرض ...

بنظرم چیزی نگو

بالاخره دفه دیگه باز روش بهت میفته

اونموقع بشور بذارش کنار

الان بگی،انقدی نمیسوزه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بنظرم چیزی نگوبالاخره دفه دیگه باز روش بهت میفتهاونموقع بشور بذارش کنارالان بگی،انقدی نمیسوزه

آره راست میگی، 

بخدا همینا باعث شدن مردم از خوبی کردن دست بکشن، 

شوهرم برای دو نفر ضامن شد هیچکدوم اقساطشونو ندادن همه رو شوهرم پرداخت کرد

خدا ازشون نگذره

آره راست میگی، بخدا همینا باعث شدن مردم از خوبی کردن دست بکشن، شوهرم برای دو نفر ضامن شد هیچکدوم اقس ...

دقیقا

من به خالم تو دوره سختیاش کمکش کردم و کلی پول بلا عوض بهش دادم

بعدا فهمیدم همه رو گذاشته پای زرنگیه خودش و خر فرض کردنه من

فقط گفتم بهش بگید زنجیره ی خوبی رو پاره کردی

دیگه کسی جلوم جون بده،کمکش نمیکنم

جمله اتو مینویسم براش خیلی پر محتوا بود

🌹🌹🌹🌹