2777
2789
عنوان

کلاهبردارهای مشهد برای سوئیت و خانه 🤬🤬🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 68 پست

آخه دوست عزیز طرف ندیده نشناخته اعتماد میکنید پول هم واریز میکنید.... متاسفانه هر روز شاهد این سرقت های مجازی هستیم‌.....من یه لنگه جوراب اطمینان نمی کنم مجازی بخرم اونوقت کلی پول به حساب طرف ریختین....الان هم برین پلیس فتا شکایت کنید ایشالله پیداش کنید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

6219861828641570حجت اله شیرالیواریز مبلغ 5/000/000 ریالمعادل هزینه ی رزرو واحد ساختمان آسمان شرقتاری ...

این اصلا شماره مشهد نیست ۹۱۵ ماله مشهده بعدش شما رفتی سوییت دیدی یا نه اول پول ریختی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چی میگی من 50 تومن پلم خوردن هیچ کاری نکردن برام

دقیقا

از ما هم تو دیوار ۱۰ میلیون خوردن

من نمیدونم اینا که میگن شکایت کن خودشون اصن تجربه دارن؟؟؟؟؟

اینجا کلاهتو بردارن تمومه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دقیقااز ما هم تو دیوار ۱۰ میلیون خوردنمن نمیدونم اینا که میگن شکایت کن خودشون اصن تجربه دارن؟؟؟؟؟این ...

آره واقعا کپی کارتم گرفته بود ازش خرید کرد تو یکی از شهرهای شمال هیچی دستم نگرفت باهاش لوازم خانگی گرفته بود 

ناشناس ادب رعایت نمیشه 🫢

این چیزا خیلی زیاد شده مشهد یا غیر مشهدم نداره فقط میخوان از یک طریقی دزدی کنن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
یعنی هیچی توی شکایت نیست😔 ۴ تومن رفت که رفت!!!!!

دقیقا شک نکن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
والا خوزستان بودیم گفتیم رزرو کنیم بعد بیایم چون بچه مریض باهامون بود

قشنگم اینقده مشهد پر سوییت که پره شما میومدی اول میددی بعد پول میریختی شابد اصلا میرفتی درب و داغون بود اینم که اینطوری خدا هزشون نگذرن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم