2777
2789
عنوان

شما هم با مامان تون دعوا میکنید

220 بازدید | 14 پست

مامان من راست می‌ره چپ می‌ره 

گیر میده 

نماز میخونم میگه کارت شده نماز خوندن 

خلاصه بگم برای هر چیزی یه چیزی میگه 

منم دیگه عصابم نمیکشه 

جواب شو میدم 

امروز گفت برینم دهنت 

منم گفتم برین دهن مادرت 😑

روز قبل عید هم بهم حمله کرد دستمو زخم کرد 😒چرا ؟

چون برای خاله هام شیرینی درست کرده بود 

ناله میکرد 

به من و بابام گیر میداد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه مگه مریضم دعوا کنم 

وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چقدر میخواهد ببارد         وقتی دلت با خداست بگذار هر کس میخواهد دلت را بشکند        وقتی توکلت با خداست بگذار هر چقدر میخواهند با تو بی انصافی کنند        وقتی امیدت با خداست بگذار هر چقدر میخواهند نا امیدت کنند       وقتی یارت خداست بگذار هر چقدر میخواهند نا رفیق شوند       همیشه با خدا بمان چتر پروردگار، بزرگترین چتر دنیاست چتر خدا بالای سر زندگیتون.  https://harfeto.timefriend.net/17208210717227   https://abzarek.ir/service-p/msg/2060582

بیشتر ببینید

اره بابا تو عروسیم اینقدر دقم داد 

همش میگفت عروسی مال خانواده داماده من نباید خیلی تو چش باشمو فلان (حالا خرج عروسی نصف نصف میدادیم)

خیلی قدیمی فکر میکنه 

همیشه اعصاب ادمو خراب میکنه با افکارش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کاش هیچوقت هیچ دختری به مادرش بی احترامی نکنه حالا مادر هم اگرعصبانی شدنبایدحرف بی شخصیتی بزند.اصلا حالم بدشداز فحش مادرت.مادر بایدشخصیت خودش راحفظ کندمگه از این پسرهای الوات است چنین فحشی میده

مامانم مجردی خیلی اذیتم میکرد الان کاری نداره چون اصلا نمیرم خونشون شاید دوسه ماه یکبار

ولی خودم سعی کردم با دخترم رفیق باشم باهم بحث میکنیم ولی ۱۲سالشه اول بلوغه اخلاقش بد شده سعی میکنم به دلش رفتار کنم و چیزی براش کم نذارم و شوهرمم اجازه نمیدم بهش گیر بده کاری کردم گوش به فرمان دخترم باشه و باهم رفیقن 

البته دخترمم پررو و وقیح نیس قدرشناس و بامحبته

قدرشو بدون .. اگه مریض بشن دردشون رو نمیگن تو خودشون میریزن.. جدی میگم حتما ازش بپرس درد و مشکلی نداره

من که خیلی دلم براش تنگ شده هوامو داشت کسی هم بخودش جرات نمیده سواستفاده کنه ساده بود ولی دلسوز بود

چقدر شبیه خانواده منه 🫤

ننه منم سر هرچیز کوچیکی دعوا راه میندازه همه رو به جون هم میندازه بعد خودشو می‌کشه کنارو شروع می‌کنه به مقایسه کردن ما با بقیه

خودش فحش بده مشکلی نیست ولی ما اگه حرفی بزنیم میشم آدم بده