2777
2789
عنوان

دخترم دوازده سالشه بیایید لطفا 😴

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 88 پست

عزیزم ازش بپرس هنوز خون میاد؟ زیاد یا کم فرقی نداره اگر هنوز میاد فعلا نره حمام بهتره

و اینکه چون بار اول هست معلوم نیست ماه بعدم مجدد همین تاریخ پریود شه امکان جابه جا شدن تاریخش هست باید صبر کنید 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا دوسال طبیعیه پریودیش نامنظم باشه، اگر منظم نبود نگران نباش

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید

هرچند ژنتیک هم موثر هست ولی بدن با بدن فرق داره 

مگه شما عادت بدنت با مادرت یکی بود که ایشون با شما یکی بشه

طول می کشه تا قلق بدنش دستش بیاد

در نوجوان ها تا بدن نظم بگیره طول می کشه شاید ایشون چند ماه پریود نشه بعد دوباره بشه 

تعطیلات تمام شد ببرش دکتر هم یه سونو بده هم چکاب بشه

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

من خودم اولین‌بار نزدیک‌یازده سالم بود پریود شدم بعدش دقیقا ۷ روز بود اون وقت چند ماهی نشدم وقتی هم میشدم خیلی کم در حد دو سه روز بعد از یکسال دیگه خودش تنظیم شد و هر ماه طبق تاریخ میشدم

به احتمال زیاد دختر تون هم همینطور بشع....فقط ۷ روزه

عقب و جلو داره حتما که سر۲۵پریود نمیشه 

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

پریودی هر کس فرق داره مثلا من ده روزس ولی مال یکی دیگه سه روزه یکی دیگه هم هفت روزه بستگی به افراد داره

دیگه اره نزدیک این روزا میشه ولی چون تازه پریود شده ممکنه اختلال داشته باشه که حتی تا دوسال عادیه ممکنه روزاش تغییر کنه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

من باشم نگاه میکنم تا بتونم تشخیص بدم راهنماییش کنم

نه همه ۷ روز نیستن مخصوصا اینکه دفعه اولشه واولاشه کلا خونریزی زیادی ندارن بهش بگو هر وقت یه صبح تا شب پد بهش بود واصلا کثیف نشد بره حموم

از اونجایی که اولاشه پریود منظم نیست وممکنه دفعه ی بعدی اصلا ۲۵ نباشه

آدمها شرایطشون فرق می‌کنه.

بهش بگو پاشو چک کنه ببینه لک  داره یا نه

من خودم هفت روزه پاک میشدم

خواهرم ده روزه پاک می شد

بستگی به فیزیولوژی بدنش داره

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید.